Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 13:19

Το πρώτο Bluetooth DI από την ARX

Σε μια εποχή όπου τα Smart Phones και τα Tablets έχουν διεισδύσει δυναμικά και στον τομέα της μουσικής, αποτελώντας σημαντικές audio πηγές σε μια σειρά από εφαρμογές όπως Παρουσιάσεις, Σεμινάρια, Live, DJing κλπ η ARX ήρθε πρώτη να καλύψει το εν λόγω κενό, παρουσιάζοντας στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο της Blue DI που αποτελεί το πρώτο Bluetooth DI της αγοράς. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο Professional wireless Active Direct Box interface, που μετατρέπει το Bluetooth σήμα από Smart Phones, Tablets κλπ σε Balanced Line Level σήμα που μεταφέρεται στο επόμενο στάδιο (μίξερ) μέσω XLR υποδοχών.

Η ARX θα παρουσιάσει επίσης το νέο της USB DI. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα USB I/O VSR Broadcast standard USB interface που προσφέρει επιλεγόμενο sample rate μεταξύ 44.1, 44 & 96 Khz.

Νέο θα είναι και το MSX 48 ένα 16 in / 48 Out ISO-Transformer Microphone/Line Splitter. Επίσης η ARX θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους περάσουν από το booth της να κερδίσουν ένα USB DI.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της ARX θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision που αντιπροσωπεύει την ARX στη χώρα μας…

Επαφή
Audio & Vision

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση