Διαφήμιση
Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 00:04

Νέα Midas M32 σχεδιασμένη από τη… Bentley

Η νέα Midas M32 έκανε το ντεμπούτο της σήμερα στην έκθεση Namm στην Καλιφόρνια και αποτέλεσε ένα από τα highlight της έκθεσης. Η κονσόλα διαφοροποιείται αρκετά από την γνωστή οικογένεια ψηφιακών μίξερ PRO series της Midas, χάρη στον εκ διαμέτρου διαφορετικό σχεδιασμό της που έχει επιμεληθεί η εταιρία Bentley Industrial Designer, που σχεδιάζει τα πολυτελή αυτοκίνητα του γνωστού κατασκευαστή (Bentley). Η M32 είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και αλουμίνιο (γι’ αυτό είναι και πανάλαφρη), ενώ ξεχωρίζει για τις δραστικές αλλαγές στην επιφάνεια εργασίας της από τις ήδη υπάρχουσες ψηφιακές Midas.
Πρόκειται για μια ψηφιακή κονσόλα 40 καναλιών εισόδου, με 32 MIDAS Microphone Preamplifiers και 25 Mix Buses. Χρησιμοποιεί AD/DA μετατροπείς ανάλυσης 192 kHz, διαθέτει τα γνωστά Midas Pro motorized faders και προορίζεται για Live και recording περιβάλλον εργασίας. 

Η M32 χρησιμοποιεί τους βραβευμένους προενισχυτές μικροφώνου των ψηφιακών αδελφών της της σειράς PRO Series, ενώ υποστηρίζει Ultranet για “Acoustic Integration” με τα νέα ενεργά ηχεία Turbosound iQ Series καθώς και με IEM συστήματα.
Οσον αφορά την ανάγκη για ακόμα περισσότερες outboard μονάδες, η M32 την υπερκαλύπτει με την ύπαρξη 8-slot stereo effects engine, ενώ ένα onboard 32×32 USB interface επιτρέπει real-time tracking και την υποστήριξη πολλαπλών καρτών και πρωτοκόλλων όπως ADAT, MADI και Dante που διατίθενται για digital networking.
Ο Al Walker, Senior Product Manager της Midas ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αφουγκράστηκαν τις ανάγκξες των πελατών τους για μια ακόμα ελαφρύτερη, στιβαρότερη και πιο φορητή Midas κονσόλα με τις ίδιες προενισχυτικές βαθμίδες με τις PRO1 & PRO2 και έτσι σχεδίασαν την M32 που είναι μια πραγματικά compact διαστάσεων κονσόλα με εγγύηση 3 ετών και άκρως δελεαστική τιμή που στις ΗΠΑ θα ανέρχεται στα 5 χιλ. δολλάρια.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Omikron Electronics, ωστόσο όλες τις τεχνικές λεπτομέρεεις και δυνατότητες της νέας κονσόλας θα τις βρείτε ΕΔΩ.

Επαφή
Omikron Electronics 

Rate this item
(12 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση