Διαφήμιση
Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 23:42

Firmware update για τη μικρή Qu-16

Η νέα έκδοση firmware V1.2 της Qu-16 που μόλις κυκλοφόρησε, προσφέρει μια σειρά από αρκετά σημαντικές αναβαθμίσεις στη μικρή ψηφιακή κονσόλα της Allen & Heath που αρκετοί users και ιδιοκτήρες της κονσόλας ανέμεναν εδώ και μερικούς μήνες. Η νέα έκδοση υποστηρίζει μεταξύ άλλων, αρκετές νέες λειτουργίες όπως DAW control, extra επεξεργαστική ισχύ στα mix outputs, processing Libraries και εμπλουτισμένα αρχεία για την εφαρμογή QuPad app που επίσης υποστηρίζει πλήρως η νέα έκδοση firmware. 

Ας ξεκινήσουμε από το DSP της Qu-16 που στην αναβαθμισμένη έκδοση V1.2 προσφέρει πλέον παραμετρικό ισοσταθμιστή 4 περιοχών μαζί με γραφική ισοστάθμιση (28 μπάντες) σε κάθε ένα από τα 12 mix outputs, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον χειριστή, στον κρίσιμο τομέα της ισοστάθμισης.

Επίσης, το νέο firmware προσθέτει νέες λειτουργίες στον τομέα των Processing Libraries της κονσόλας, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αποθηκεύσει τις αγαπημένες του ρυθμίσεις όσον αφορά τα PEQ, GEQ, compressor και gate σε κάθε κανάλι και τις ανακαλέσει όποτε θέλει.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και ενεργό το USB Scene and Library transfer που σημαίνει ότι ανεξάρτητες σκηνές και βιβλιοθήκες μπορούν να αντιγραφούν προς και από USB sticks είτε για backup, είτε για μεταφορά δεδομένων σε άλλες Qu-16. Επίσης το global Scene Recall Filter έχει εμπουλουτίσει τις λειτουργίες του, καθώς έχουν προστεθεί οι παράμετροι που αφορούν το ‘κλείδωμα’ στο I/O patch, σε παραμέτρους επεξεργασίας των καναλιών και στη στάθμη των fader μέσω της ανάκλησης των σκηνών. Επίσης περιέχονται αναβαθμίσεις στον τομέα της διαχείρισης σκηνών και του status της Qu-16.

Τέλος, προσφέρονται επιπρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες στην εφαρμογή QuPad app, στις οποίες περιλαμβάνονται η ονομασία του καναλιού στο iPad, χρωματικός κώδικας για την καλύτερη οπτική πληροφόρηση των ‘send-on-faders’ και έλεγχος των Mute Groups και του FX tap tempo.

Το νέο αναβαθμισμένο V1.2 firmware μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το δικτυακό τόπο της Allen & Heath. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία της Metro Audio Systems.

Eπαφή
Metro Audio Systems

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση