Διαφήμιση
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 22:51

Αναβάθμιση για το κλασικό C-1000 της AKG

H Αυστριακή εταιρεία AKG ανακοίνωσε την αναβάθμιση του best seller πυκνωτικού μικροφώνου C-1000. Η νέα έκδοση έχει τον κωδικό C-1000S MkIV. Διαθέτει επίχρυση κάψα μικρού διαφράγματος έτσι ώστε να προστατεύει το μικρόφωνο από την υγρασία του περιβάλλοντος προσφέροντας του βέλτιστη ηχητική συμπεριφορά και αντοχή στο χρόνο. Είναι ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές recording, live sound, eng/efp, video production. 
Σε περίπτωση έλλειψης τροφοδοσίας phantom power το μικρόφωνο μπορεί να τροφοδοτηθεί αυτόνομα με δύο κοινές μπαταρίες ΑΑ φτάνοντας τις 120 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
Η νέα έκδοση διαθέτει διακόπτη bass cut για την αποκοπή των χαμηλών συχνοτήτων κάτω από τους 80Hz, όπως επίσης και διακόπτη εξασθένισης κατά 10dB. To πολικό διάγραμμα του μικροφώνου μπορεί να διαφοροποιηθεί από καρδιοειδές σε υπερκαρδιοειδές. Επιπλέον, οι τρεις διαφορετικές επιλογές συχνοτικών ρυθμίσεων που διαθέτει του προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη διαύγεια στην λήψη φωνητικών και μουσικών οργάνων. Το εύρος της συχνοτικής απόκρισής του κυμαίνεται από 50Ηz-20.000Hz και η ευαισθησία του στα 6 mV/Pa.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Bon Studio.

Επαφή
Bon Studio

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση