Διαφήμιση
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 12:29

H Midas παρουσίασε σήμερα το νέο Mixtender 2

Εφοδιασμένη με νέες λειτουργίες και δυνατότητες ελέγχου και φορητότητας, η νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Midas για να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης των ψηφιακών μίξερ της Midas, μέσω iPad.

Μέσω του Mixtender 2 υποστηρίζεται η χρήση πολλαπλών iPads από διαφορετικούς χειριστές, επιτρέποντας έτσι στο FOH και το monitor ηχολήπτη να δουλεύουν παράλληλα και κυρίως να συνεργάζονται δημιουργικά απ’ οποιοδήποτε σημείο του venue κι αν βρίσκονται.
Ανάμεστα στις ανβαθμίσεις που προσφέρει το Mixtender 2 συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα full-screen EQ editing για μεγαλύτερη ακρίβεια ρυθμίσεων σε κάθε κανάλι, η λειτουργία VCA και POP group unfolding και member editing, καθώς και η δυνατότητα ταχύτατης πλοήγησης σε όλα τα επιθυμητά level metering ώστε οι ηχολήπτες να έχουν ανά πάσα στιγμή τον οπτικό έλεγχο της στάθμης οποιουδήποτε σήματος εισόδου ή εξόδου, όσο μακριά κι αν βρίσκονται από την κονσόλα.

Επίσης νέες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στη νέα εφαρμογή Mixtender 2 είναι οι εξής:

* Pan και delay controls

* Bus mix mode display και editing

* Parametric EQ με safety locks

* In-place output GEQ editing

* Channel naming & colour selection

Τέλος, η εφαρμογή Mixtender 2 App της Midas είναι συμβατή με τις εξής κονσόλες της εταιρίας: PRO1, PRO2, PRO2C, PRO3, PRO6, PRO9, καθώς και με την ψηφιακή ναυαρχίδα της Midas, την XL8.
Όπως είπαμε η εφαρμογή είναι άμεσα διαθέσιμη και οι ιδιοκτήτες και χρήστες Μidas μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από το Apple App Store.

Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση