Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 11:09

O Justin Timberlake περιοδεύει με Audio Technica

Μια εκτεταμένη γκάμα από μικρόφωνα της Audio Technica χρησιμοποιούνται στην ήδη sold-out stadium & arena περιοδεία του Justin Timberlake, που ονομάζεται 20/20 Experience World Tour, όπως δηλαδή και το πρόσφατο άλμπουμ του που πήγε από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στο Νο1 του US Billboard 200.

Πιο συγκεκριμένα, ο Timberlake και ο FOH ηχολήπτης του Andy Meyer επέλεξαν ένα ασύρματο μικρόφωνο της σειράς Artist Elite 5000 Series για τη φωνή του Justin, που αποτελείται από το AEW-T6100 transmitter και από το receiver AEW-R5200. Όπως αναφέρει ο Meyer, το AE6100 αποτελεί ένα μικρόφωνο με εξαιρετικό ήχο που ταιριάζει απόλυτα με τη φωνή του Justin Timberlake, ενώ όπως είπα χαρακτηριστικά «είναι σα να παίρνουμε τον ήχο του στούντιο μαζί μας στο δρόμο».
Στα επιπλέον ατού του, σύμφωνα με τον Andy Μeyer συγκαταλέγεται το γεγονός ότι το μικρόφωνο διαθέτει υψηλή ικανότητα απόρριψης των ηχητικών πηγών εκτός άξονα, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις ανάγκες της περιοδείας, αφού οι φωνές από το κοινό φτάνουν σε αξιοσημείωτα επίπεδα SPL…
Κατά συνέπεια η φωνή του Justin διατηρείται πάντα καθαρή και απομονωμένη από τον ήχο του FOH και των monitors.

Όπως είπαμε το μικρόφωνο φωνής του J. Timberlake δεν είναι το μοναδικό Audio-Technica μικρόφωνο της περιοδείας, καθώς ο Meyer χρησιμοποιεί το υπερκαρδιοειδές δυναμικό μικρόφωνο ATM25/LE (Limited Edition) για τα toms του ντάμς σετ, ενώ το AE5400 (ένα καρδιοειδές πυκνωτικό μικρόφωνο που συνήθως χρησιμοποιείται για φωνητικά) χρησιμοποιείται εις διπλούν στο ταμπούρο ως top και bottom mic για το ταμπούρο.
Περισσότερες πληροφορίες για τα μικρόφωνα της Audio-Technica θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση