Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Ιούνιος 2013 14:34

Νέο Digital Matrix Mixer από την Audio-Technica

Το AT-DMM828 είναι το νέο Digital Matrix Mixer της Audio-Technica που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην πρόσφατη έκθεση Inficomm στο Ορλάντο. Το AT-DMM828 αποτελεί ένα microprocessor-controlled, programmable, automatic-switching matrix mixer οκτώ συνολικά καναλιών. Απευθύνεται σε μια πληθώρα εφαρμογών όπως installed sound/sound reinforcement, houses of worship, broadcast, recording και πολλούς άλλους τομείς. Μια από τις καινοτομίες του είναι ότι διατηρεί τον αριθμό των ανοικτών μικροφώνων στο ελάχιστο (τα απαραίτητα δηλαδή ανά περίσταση) μειώνοντας έτσι σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα το background noise και το ανεπιθύμητο feedback. Παράλληλα αυξάνει την ευκρίνεια και την πιστότητα του audio σήματος υποστηρίζοντας το  switching μεταξύ των καναλιών. Το mixer επίσης προσφέρει μια λειτουργία 'correlation' μέσω της οποίας αναλύει και ‘μεταφράζει’ το redundancy της πηγής κάθε καναλιού σε πραγματικό χρόνο.  
Το AT-DMM828 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δυναμικά και πυκνωτικά μικρόφωνα , με ασύρματα μικρόφωνα καθώς και με πηγές στάθμης γραμμής. Κάθε μια από τις 8 balanced εισόδους του υποστηρίζει τάση phantom 48-Volt, καθώς και διακόπτη attenuation για τη σύνδεση σημάτων στάθμης γραμμής (line-level signals). Εως και 16 μονάδες (που υποστηρίζουν συνολικά 128 κανάλια εισόδου) μπορούν να να συνδεθούν μεταξύ ως daisy-chained μέσω απλών CAT5e καλωδίων που μεταφέρουν control bus, audio και τα απαραίτητα data μεταξύ των mixers.
Τέλος, κάθε  AT-DMM828 περιλαμβάνει δυο ανεξάρτητα external control system interfaces: individual channel contact closures (μέσω υποδοχής DB25) και PC control (μέσω θύρας RS232 ή USB). Επίσης μέσω της θύρας RS232 ο χρήστης μπορεί να συνδέσει σύστημα ελέγχου άλλου κατασκευαστή (όπως Crestron ή AMX, χρησιμοποιώντας το ανοικτό πρωτόκολο επικοινωνίας για τον έλεγχο του μίξερ).

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Digital Matrix Mixer της Audio-Technica θα σας δώσουν στην Audigys.

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση