Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Μάιος 2013 00:01

MakeMusic από τη Φ. Νάκας

Η MakeMusic παράγει το γνωστό πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας Finale που παραμένει εδώ και 20 χρόνια το κορυφαίο στον κόσμο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Smart Music, τα virtual instruments Garritan και το MusicXML για την ανταλλαγή παρτιτούρας σε ηλεκτρονική μορφή. Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας Φ. Νάκας…

Δελτίο τύπου – Φ. Νάκας
«Η Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων της εταιρείας MakeMusic, Inc., που παράγει το γνωστό πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας Finale, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Smart Music, τα virtual instruments Garritan και το MusicXML για την ανταλλαγή παρτιτούρας σε ηλεκτρονική μορφή.
Λίγα λόγια για την Make Music, Inc.
Η MakeMusic, Inc συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της μουσικής τεχνολογίας. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται:
. Το Finale, το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας
. Τα δείγματα ήχων του Garritan, του πρωτοπόρου δημιουργού virtual software instruments
. Το SmartMusic, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διαθέτει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μουσικής συνοδείας στον κόσμο
. Το MusicXML, το ανοιχτό πρότυπο για παρτιτούρες σε ηλεκτρονική μορφή

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το Finale παραμένει το πιο αναγνωρισμένο πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας, επιτρέποντας σε συνθέτες, ενορχηστρωτές, μουσικούς, καθηγητές, μαθητές και εκδότες να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να τυπώνουν παρτιτούρες.

Το SmartMusic είναι ένα πρόγραμμα που αλλάζει ριζικά τον τρόπο που μελετούν οι σπουδαστές. Παρέχοντας πρόσβαση σε πολυάριθμα κομμάτια ορχήστρας, μπάντας και φωνητικών, το SmartMusic επιτρέπει στους σπουδαστές να μελετούν με συνοδεία μουσικής και να δέχονται άμεση παρέμβαση από τον εποπτεύοντα καθηγητή. Επίσης βοηθά τους καθηγητές στην εποπτεία και την καταγραφή της προόδου των σπουδαστών τους.
Τα virtual Instruments του Garritan βασίζονται σε εξαιρετικής ποιότητας δείγματα ήχων. Η MakeMusic, προσπαθεί να βοηθήσει τους μουσικούς να αναγνωρίσουν και να μεγιστοποιήσουν τη δημιουργική τους δυνατότητα, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το MusicXML είναι ένα ανοιχτό πρότυπο για τη διακίνηση και την ανταλλαγή παρτιτούρας σε ηλεκτρονική μορφή. Τα Dolet Plugins, έχουν καθιερωθεί σε εφαρμογές μουσικής σημειογραφίας. Το MusicXML είναι για τις παρτιτούρες, ότι είναι τα MP3 για την ηχογραφημένη μουσική.

Η MakeMusic απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν πάνω από 100,000 καθηγητές μουσικής και πάνω από 60 εκατομμύρια άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική. Η MakeMusic, είναι η μόνη εταιρεία που δημιουργεί και διαθέτει τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογίες και λύσεις για την υποστήριξη της σύνθεσης, της ενορχήστρωσης, της διδασκαλίας, της μάθησης και της εκτέλεσης της μουσικής».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας

Επαφή
Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ
τηλ. 210-6686000

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση