Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 13:14

40 χρόνια Outline με GTO C12

Στα ενδότερα του περιπτέρου της Outline μας ξενάγησε ο Michele Noselli της Outline, ο γιός του ιδρυτή της εταιρίας. Φέτος όπως είπαμε η Outline κλείνει τα 40 χρόνια της και το γιορτάζει με συνεχή διείσδυση του μεγάλου συστήματός της GTO, καθώς όπως μου εξήγησε ο Michele η εταιρία μπαίνει ολοένα και πιο δυνατά και σε αγορές εκτός Ευρώπης, όπως στην Αμερική, την Αυστραλία, την Κίνα κλπ.
Το μεγάλο highlight της εταιρίας φέτος ήταν ένα νέο προϊόν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη φετινή Φρανκφούρτη. Πρόκειται για το νέο GTO C12 που αποτελεί τη νέα προσθήκη στην πρωτοκλασάτη οικογένεια GTO της εταιρίας. Το C12 υιοθετεί την τεχνολογία ου μεγαλύτερου αδελφού του, με τη διαφορά ότι το ίδιο φοράει δυο 12άρια γι’ αυτό και έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με το μεγάλο GTO, αλλά με μικρότερο ύψος καμπίνας (κατά 21,6%) και σημαντικά λιγότερο βάρος (έως και 30% ελαφρύτερο από το μεγάλο GTO).

Συνολικά το GTO C12 φοράει δυο 12ιντσα γούφερ, τέσσερα 6,5άρια mid και δυο 3ιντσα compression drivers. Φυσικά ενσωματώνει το γνωστό V-Power Concept και τον πατενταρισμένο κυματοδηγό DPRWG της εταιρίας, χρησιμοποιώντας όλη την τεχνολογία του μεγάλου GTO συστήματος. Οσον αφορά τις εφαρμογές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο σύστημα, αλλά και να συνδυαστεί και με το μεγάλο αδελφό του σε χρήση ως fill (down fill) side hangs, delay, κλπ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα αλλά και τα υπάρχοντα μοντέλα της Outline θα σας δώσουν στην Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση