Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 13:04

DPA: το ‘πολυεργαλείο’ d:facto II

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου ο Christian Poulsen, CEO της DPA Microphones: «θέλαμε να φτιάξουμε το καλύτερο μικρόφωνο φωνής της αγοράς και με το d:facto το πετύχαμε». Βεβαίως με το d:facto II η DPA πέτυχε πολλά περισσότερα, καθώς η εν λόγω έκδοση, αποτελεί ένα σχεδόν επαναστατικό προϊόν. Και αυτό, διότι εκτός από την κλασική ενσύρματη έκδοσή του ως αυτόνομο μικρόφωνο χειρός, περιλαμβάνει παράλληλα κι ένα σύστημα ανταπτόρων – καψών, που επιτρέπει πλήρη συμβατότητα του μικροφώνου με όλα σχεδόν τα γνωστά και καταξιωμένα ασύρματα συστήματα μικροφώνων της αγοράς.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο d:facto II είναι πλήρως συμβατό με τα σύρματα συστήματα των εταιριών Lectrosonics, Shure, Sennheiser, Sony και Wisycom.

Κατασκευαστικά τώρα, όπως όλα τα μικρόφωνα της DPA, έτσι και το νέο d:facto II υποστηρίζει ένα πλέγμα με 3 στάδια pop protection για την εξάλειψη ανεπιθύμητων θορύβων, προσφέροντας εξαιρετική απομόνωση από τους θορύβους που δημιουργούνται στο σώμα του μικροφώνου από την επαφή του με το χέρι του τραγουδιστή, ενώ παράλληλα είναι αξιοσημείωτη η δυνατότητά του να ανταποκριθεί απροβλημάτιστα ακόμα και σε ακραία επίπεδα ηχητικής πίεσης.

Τα demo που ακούσαμε Live με τις κυρίες της φωτογραφίες ήταν πλήρως αποκαλύπτικό για τις επιδόσεις του νέου d:facto II. Επίσης η συνέντευξη τύπου της DPA ήταν από τις πολυπληθέστερες της έκθεσης καθώς αυτή τη στιγμή το d:facto II είναι ίσως το πιο hot σύστημα (θα το αδικούσαμε αν το χαρακτηρίζαμε απλό μικρόφωνο) ή αν προτιμάτε ή πιο hot ιδέα της αγοράς, καθώς προσφέρει μια νέα λύση και απευθύνεται και στους τραγουδιστές που έχουν ήδη το μικρόφωνό τους και δίχως να τους επιβάλλει να το αλλάξουν. Απλά μπορούν να αλλάξουν μόνο την κάψα και ουσιαστικά να έχουν ‘ήχο’ DPA.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision, απ’ την οποία πληροφορούμαστε ότι ήδη το νέο d:facto II έχει αρχίσει να μπαίνει με το καλημέρα με πολλές αξιώσεις σε υψηλό επίπεδο τραγουδιστών και στη χώρα μας (σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα)..

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση