Διαφήμιση
Σάββατο, 13 Απρίλιος 2013 14:20

Το stand alone ηχείο της Sennheiser

Κι αυτό, διότι το νέο LSP 500 Pro είναι ένα ολοκληρωμένο PA σύστημα που απλά χρειάζεται ένα στάντ για να αναρτηθεί, τίποτε άλλο. Και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε ότι δεν χρειάζεται ούτε καν καλώδιο σήματος, αλλά ούτε και καλώδιο τροφοδοσίας. Όπως σωστά καταλάβατε πρόκειται για ένα ασύρματο ηχείο που για την τροφοδοσία του χρησιμοποιεί δυο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (λειτουργεί με τη μία και τη δεύτερη την έχει ως back-up). Στα ατού του η πρωτοποριακή εφαρμογή οδήγησης της Sennheiser (θα μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το iTunes Store της Apple) που επιτρέπει έως και 20 ηχεία να ελεγχθούν και να οδηγηθούν ασύρματα σε πραγματικό χρόνο.

Κάθε Sennheiser LSP 500 PRO υποστηρίζει έως τρείς δέκτες για ασύρματα μικρόφωνο καθώς και εισόδους 6.3 mm jack και XLR για ενσύρματη σύνδεση μικροφώνων. Επίσης κάθε ηχείο είναι εφοδιασμένο με μια USB υποδοχή και με Bluetooth interface, καθώς και με βοηθητική (AUX) είσοδο και έξοδο. Εάν χρησιμοποιηθούν περισσότερα από ένα ηχεία, τότε το πρώτο ορίζεται ως master και τα άλλα ως slaves μέσω wireless link.

Επιπλέον, κάθε LSP 500 PRO διαθέτει ενσωματωμένο music player προκειμένου να αναπαράγει μουσική μέσω του USB ή του Bluetooth interface. Επίσης, το ηχείο μπορεί και να ηχογραφήσει μέσω της υποδοχής USB. Σύμφωνα με τη Sennheiser προορίζεται για μικρού βεληνεκούς εφαρμογές, όπως corporate event, ομιλίες, συνέδρια κλπ…

Θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι…
Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας…

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση