Διαφήμιση
Σάββατο, 13 Απρίλιος 2013 14:14

To μουσικό anaΚonda της K-Array

«Μπάμ ηκούσθη στον αέρα» σαν το νικητήριο τρίποντο του 3D στον προχθεσινό αγώνα με τη Μπάρτσα… Μόνο που αυτό μου συνέβη στο booth της K-array και υπεύθυνο γι’ αυτό αλλά και για τα επιφωνήματα ενθουσιασμού των παρευρισκομένων και περαστικών ήταν το νέο προιόν της Ιταλικής εταιρίας που ακούει στο όνομα Anakonda KAN200. Το συγκεκριμένο ηχείο που σχεδιαστικά παραπέμπει στο γνωστό τεράστιο φίδι του Αμαζονίου, έχει κατασκευαστεί για να τοποθετηθεί σε χώρους όπου τα παραδοσιακά ηχεία δεν χωράνε ή δεν είναι επιθυμητά.

Μπορεί να λειτουργήσει είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με τα K-array subwoofers (έτσι το ακούσαμε).
Είναι ευέλικτο σα φίδι και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τμήμα ενός bar ή ενός άλλου χώρου. Εχει μήκος 2 μέτρα, το οποίο μεγιστοποιείται αν συνδέσετε κι άλλα Anakonda σε αυτό (μπορείτε έως 12, άρα το ‘φίδι’ μπορεί να φτάσει έως τα 32 μέτρα).

Κάθε module χρησιμοποιεί δυο speakon NL4 connectors (αρσενικό / θηλυκό) τα οποίο κρύβονται μετά τη σύνδεση. Η εταιρία δεν αναφέρει τον τύπο και των αριθμό των λιλιπούτειων μεγαφώνων που φοράει κάθε δίμετρο anakοda, όμως αυτό μικρή σημασία έχει, διότι στην πράξη είναι κάτι που δουλεύει και συχνοτικά αλλά και όσον φορά το διάγραμμα της κάλυψής του. Οι στάθμες είναι φυσικά μαζεμένες, όμως αυτό που πρωτίστως έχει σημασία εδώ είναι η ιδέα και η επιτυχής υλοποίησή της. Κάθε KAN200 διατίθεται με δυο 2 fabric socks, ένα μαύρο κι ένα λευκό για να ταιριάξει σε κάθε χώρο και να προστατεύσει τα ηχεία από τη σκόνη, καθώς και από βραχίονες στήριξης που περιέχονται στη συσκευασία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της K-array

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση