Διαφήμιση
Σάββατο, 06 Απρίλιος 2013 15:34

Το νέο K RIG της ΚV2 Audio στη Φρανκφούρτη

Το νέο K RIG ενσωματώνει την καταξιωμένη και δοκιμασμένη point source τεχνολογία της ΚV2 Audio, σ’ ένα νέο modular πακέτο, που ειδικεύεται στo γρήγορο κι εύκολο ground stack σετάρισμα και στην plug n’ play λογική. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι η ΚV2 Audio αναφέρει ότι το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί και να σεταριστεί άνετα ακόμα και από τεχνικούς ή ιδιοκτήτες PA εταιριών που τώρα ξεκινούν με τον τομέα του audio και διαθέτουν μικρή εμπειρία. Επίσης η εταιρία τονίζει ότι πρόκειται για ένα σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες κάλυψης, εξαιρετική ηχητική καθαρότητα και γενικότερες επιδόσεις που συναντώνται σε συστήματα διπλάσιας τιμής.
Το βασικό σύστημα αποτελείται από την καμπίνα KT2.0 που ενσωματώνει ένα mid high module μαζί με ένα 12ιντσο γούφερ με ευμεγέθες πηνίο φωνής 2,5 ιντσών και φορτίζεται με κόρνα που εξασφαλίζει στην καμπίνα διασπορά 80 x 40 μοίρες. Η συνχοτική απόκριση του KT2.0 εκτείνεται από τα 180Hz έως τα 20kHz και το peak SPL του φτάνει στα 137dB.
Η εν λόγω μονάδα συνοδεύεται από το KT2.15, που εκπέμπει έως τα 180Hz και χρησιμοποιεί δυο 15ιντσα γούφερ με peak SPL που φτάνει στα 133dB. Ωστόσο, για εφαρμογές στις οποίες απαιτείται περισσότερο χαμηλό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα ένα KT2.0 ανά πλευρά, ή ένα KT1.18 sub που χρησιμοποιεί μονό 18ιντσο γούφερ.

Ο έλεγχος και η οδήγηση του συστήματος λαμβάνουν χώρα μέσω του K-PAK, που φιλοξενεί 3 ενισχυτές και τα απαραίτητα ηλεκτρονικά για την οδήγηση και την προστασία του συστήματος. Συγκεκριμένα, ένας  νισχυτής με αποθέματα ισχύος της τάξεως των 1.8kWatt οδηγεί το KT2.15, ένας ενισχυτής 1kWatt οδηγεί το mid range, ενώ ένας ενισχυτής τάξης A/B με αποθέματα 200 watt αναλαμβάνει την οδήγηση της mid/hi μονάδας του KT2.0. To Κ-PAK διαθέτει ρυθμιστικό στάθμης για τις περιοχές HF και LF καθώς και ειδικά σχεδιασμένο harmonic enhancer.

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο K RIG θα σας δώσουν στην Audigys, ενώ αν ανεβείτε στη Φρανκφούρτη μπορείτε να δείτε και να μάθετε περισσότερα για το σύστημα στο περίπτερο της KV2 Audio στην prolight + sound.

Επαφή
Audigys

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση