Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 01:03

Νέα σειρά Smart Hotel TV από την LG

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα μοντέλα της σειράς Pro:Centric Smart Hotel TV, μιας σειράς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αγορά των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. Οι τηλεοράσεις Pro:Centric της LG δίνουν στους υπεύθυνους των ξενοδοχείων μεγάλη ευελιξία όσον αφορά στη διαμόρφωση του ψυχαγωγικού πακέτου που προσφέρουν στους πελάτες τους, ενώ παράλληλα τους προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου εντός και εκτός δωματίου, αλλά και για τη διασύνδεση με το Ίντερνετ.

Οι καινούριες σειρές LT770H και LT760H της οικογένειας Pro:Centric Smart Hotel TV της LG προσφέρουν ευελιξία στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χρήστη (UI), ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, ενώ διαθέτουν προεγκατεστημένες εφαρμογές Smart TV και  πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, επιτρέποντας στους πελάτες να αποκτούν πρόσβαση σε προσωπικό περιεχόμενο. Παράλληλα, οι συσκευές υποστηρίζουν IP over Coax  και διαθέτουν ενσωματωμένο set-top box, ώστε να εξασφαλίζεται χαμηλό κόστος λειτουργίας.

 

Πολλές επιλογές συνδεσιμότητας και ευέλικτο περιβάλλον χρήστη (UI)

Η σειρά LG Pro:Centric Smart Hotel TV  υποστηρίζει την ανάπτυξη εφαρμογών σε Java, Flash και HTML5 (μέσω WebKit interface),  ώστε να γίνεται  η παραμετροποίηση του περιβάλλοντος χρήστη με βάση τις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου.  Η επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει το UI του τηλεοπτικού δέκτη, ώστε να ενσωματώνει το λογότυπό της, ειδικές πληροφορίες για κάθε ξενοδοχείο, καθώς επίσης και πρακτικές επιλογές σε σχέση με υπηρεσίες, όπως το remote check-out και το room service.

Εκτός από την ευελιξία αναφορικά με το UI, οι τηλεοράσεις Pro:Centric Smart Hotel της LG προσφέρουν στους πελάτες του ξενοδοχείου μια σειρά διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως για παράδειγμα, οι θύρες USB, το ενσωματωμένο  WiFi, αλλά και δυνατότητα έξυπνης διασύνδεσης μέσω του SmartShare, ένα portal μετάδοσης περιεχομένου που υποστηρίζει το streaming περιεχομένου από συσκευές συμβατές με τεχνολογίες όπως το WiDi  (Wireless Display) της Intel.

 

Προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και αυτόματη διαγραφή ιστορικού κινήσεων

Αρχικά, η σειρά LT760H (αργότερα και η LT770H) συνοδεύεται από προεγκατεστημένες εφαρμογές και λειτουργίες που δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να αξιοποιεί την εύκολη πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες πηγές πληροφόρησης. Την ίδια στιγμή, η εφαρμογή History Auto-Delete εξασφαλίζει, μέσω reboot, τη διαγραφή του ιστορικού των αναζητήσεων, ευθύς μόλις ο πελάτης αφήσει το δωμάτιο, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά του δεδομένα.

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τους ξενοδόχους

Εκτός από κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας για τους πελάτες, οι δύο σειρές των συσκευών Pro:Centric Smart Hotel TV της LG προσφέρουν επίσης εξαιρετικά χαμηλό κόστος εγκατάστασης και διαχείρισης. Η λειτουργία IP-over-coax , την οποία υποστηρίζουν οι συσκευές της σειράς 760H, εξασφαλίζει δικτύωση της συσκευής χωρίς το πρόσθετο κόστος για την εγκατάσταση υποδομής Ethernet, ενώ το ενσωματωμένο set-top box εξοικονομεί τη δαπάνη για την προμήθεια και τη συντήρηση εξωτερικών player. Τέλος, το σύστημα κεντρικής διαχείρισης βοηθά στην ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας ολόκληρης της υποδομής.

 

Λύσεις για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

Η LG έχει εδραιωθεί εδώ και καιρό ως ηγέτης στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η LG είναι πλέον η πρώτη επιλογή τηλεοράσεων. και υπόσχεται στους πελάτες των ξενοδοχείων ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήστη, με περισσότερες δυνατότητες δικτύωσης και πολλές επιλογές πρόσβασης σε διάφορες πλατφόρμες περιεχομένου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τμήμα b2b της LG Electronics Hellas.


Επαφή

LG Electronics Hellas

 

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση