Διαφήμιση
Σάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 00:15

Ετοιμη η νέα Dynacord CMS 600-3

Η CMS 600-3 είναι μια πραγματικά compact διαστάσεων και βάρους μικρή αναλογική κονσόλα που μεταφέρεται εύκολα χάρη στα μόλις 5,8 κιλά της και απευθύνεται σε μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών. Τα ultra low-noise και low-hum εξαρτήματα και ηλεκτρονικά κυκλώματα που χρησιμοποιεί, καθώς και οι δυνατότητές της την καθιστούν ένα ευέλικτο επαγγελματικό εργαλείο, όπως άλλωστε και οι μεγάλες αδελφές της.

Μερικά από τα πρώτης γραμμής ατού της (εκτός βεβαίως του ελάχιστου βάρους της) είναι ο στερεοφωνικός ισοσταθμιστής ενέα περιοχών στο τμήμα master της κονσόλας, τα switchable low-cut filters που επεμβαίνουν στα 80 Hz και η ενσωματωμένη θύρα USB 2.0 που χρησιμεύει τόσο σε εγγραφές της στερεοφωνικής μίξης όσο και σε αναπαραγωγή μουσικής μέσω USB devices. Κατά τα άλλα, η κονσόλα διαθέτει έξι mono και δυο στερεοφωνικά κανάλια εισόδου, καθώς και δυο stereo digital inputs μέσω θύρας USB. Κάθε κανάλι υποστηρίζει 3 sends – FX (post-fader), AUX (με επιλεγόμενη λειτουργία pre-/post-fader), και Monitor (pre-fader), καθώς και Pan control, Mute, PFL switch και φυσικά volume fader (της ALPS όπως και όλα τα ποτενσιόμετρα της κονσόλας) καθώς και ενδείκτη Peak και Signal.

Η CMS 600-3 είναι εφοδιασμένη και με δυο ανεξάρτητες μηχανές εφέ που υποστηρίζουν 2 x 100 factory presets, όλα τους επιλεγμένα για τις ανάγκες ενός live, καθώς και 2 x 20 user presets καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του χειριστή είτε πρόκειται για live είτε για recording περιβάλλον εργασίας.
Τα εφέ είναι δυνατόν να ελεγχθούν και μέσω MIDI ή foot switch, ενώ η απεικόνισή τους λαμβάνει χώρα μέσω μιας ευκρινούς OLED οθόνης υψηλού contrast για να είναι ορατά ακόμα και με ήλιο…

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Dynacord CMS 600-3 θα σας δώσουν στη Nedis…

Επαφή
Nedis

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση