Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2012 11:42

Sennheiser: Νέο shotgun μικρόφωνο

Το νέο ΜΚΗ-600 shotgun μικρόφωνο που παρουσιάζει η Sennheiser έρχεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των video Journalists παρέχοντάς τους ένα μικρόφωνο που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις ενός audio video reportage .Η υψηλή του κατευθυντικότητα εξασφαλίζει ότι θα καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια τον ήχο από την κατεύθυνση της κάμερας αποφεύγοντας με ασφάλεια όλους τους ανεπιθύμητους περιβάλλοντες ήχους. Το ρυθμιζόμενο Low Cut Filter διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση του handling noise καθώς και του θορύβου του ανέμου. Ο χρήστης μπορεί να προσμένει από το μικρόφωνο ένα ήχο μεστό με γεμάτο σώμα και άριστη ανταπόκριση στα μπάσα αναπαράγοντας ταυτόχρονα την φωνή με ιδιαίτερη ζωντάνια. Το MKE 600 δημιουργήθηκε για τους video journalists που θέλουν την ανώτερη ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με απλή και εύκολη χρήση «οφέλη που θα εκτιμήσουν επίσης και οι ερασιτέχνες λάτρεις του βίντεο», είπε ο Kai Lange, Product Manager για τα ενσύρματα μικρόφωνα Sennheiser. "Στην ανάπτυξη του MKE 600, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην επίτευξη υψηλού επιπέδου της κατευθυντικότητας και στον  ισορροπημένο ήχο."

Ανεξάρτητο phantom power
Καθώς δεν παρέχουν όλες οι βιντεοκάμερες  phantom power για μικρόφωνο, το MKE 600 μπορεί επίσης να τροφοδοτείται από μια τυπική μπαταρία ΑΑ. Παρέχεται διακόπτης για να απενεργοποιείται η λειτουργία με μπαταρία όταν η κάμερα δεν είναι σε χρήση, εμποδίζοντας έτσι τη μπαταρία να αποφορτιστεί. Ένα LED στο διακόπτη μπαταρίας ("Low Batt") υποδεικνύει ότι η τάση της μπαταρίας είναι χαμηλή, μετά την ενεργοποίηση του οποίου εξακολουθεί να υπάρχει ένα αποθεματικό ενέργειας της τάξης των οκτώ ωρών - άφθονος χρόνος για να ολοκληρωθεί ένα βίντεο, ακόμη και αν δεν έχετε μια νέα μπαταρία άμεσα διαθέσιμη.

Επαγγελματικά αξεσουάρ
Το MKE 600 έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με ένα αφρώδες αντιανέμιο που μειώνει το θόρυβο του αέρα κατά περίπου 25 dB. Επίσης, περιλαμβάνονται μια θήκη μεταφοράς και ένα ελαστικό shock mount με ενσωματωμένο προσαρμογέα flashmount για σταθερή τοποθέτηση του MKE 600 στη βιντεοκάμερα. Η ειδική σχεδίαση του shock mount  αποτρέπει την μεταφορά θορύβων του χειρισμού στο μικρόφωνο. Για εξωτερικά βίντεο, ένα “blimp” (MZH 600) - ένας συνδυασμός αφρώδους & τριχωτού αντιανεμίου (αντιανέμιο –γούνα) που μειώνει το θόρυβο του ανέμου πιο αποτελεσματικά από ένα αφρώδες αντιανέμιο  , διατίθεται ως προαιρετικό αξεσουάρ. Μια άλλη επιλογή είναι ένα σπειροειδές καλώδιο σύνδεσης (Κ.Α. 600) από XLR-3 σε 3,5 mm jack plug.
Το MKE 600 θα είναι διαθέσιμο από την IBC 2012. Οσοι επισκεφθείτε την έκθεση μπορείτε να δείτε το μικρόφωνο στο περίπτερο της Sennheiser στην IBC 2012, που βρίσκεται στο Η8 /D50.
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας…

Επαφή
Φ. Νάκας

http://www.nakas.gr/

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση