Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Ιούνιος 2012 11:22

Νέα έκδοση Sibelius First 7

Από την εταιρία Ελίνα, λάβαμε την εξής ενημέρωση για την κυκλοφορία του νέου Sibelius First 7, που αποτελεί το μικρό & προσιτό αδελφό του γνωστού και καταξιωμένου προγράμματος σύνθεσης, Sibelius…

Δελτίο τύπου – Ελίνα ΑΒΕΕ
«Η Avid ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του "μικρού αδερφού" του Sibelius. Το Sibelius First 7 είναι ο πιο γρήγορος, έξυπνος και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος να γράφει και να μοιράζεται τη μουσική του. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους, και σε συνθέτες και σε καθηγητές και σε μαθητές. Διαθέτει φιλική επιφάνεια εργασίας, με εργαλεία που σας εξοικονομούν χρόνο και με εύκολο τρόπο σας βοηθούν να έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα γρήγορα και απλά. Η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη ήχων του προγράμματος αναπαράγει αυτό που συνθέσατε με εκπληκτική λεπτομέρεια. Και όταν είστε έτοιμοι, εσείς αποφασίζετε με ποιόν τρόπο θα παρουσιάσετε τη μουσική σας στον κόσμο, φτιάχνοντας ένα video της παρτιτούρας σας, εξάγοντας το σε ένα iPad, ή διοχετεύοντας το απευθείας στο YouTube, SoundCloud και στο Facebook. Η νέα επιφάνεια εργασίας του προγράμματος είναι τόσο πρακτικά φτιαγμένη, ώστε να σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε και να γράφετε μουσική αμέσως. Επιλέξτε τον τρόπο εισαγωγής νοτών που σας εξυπηρετεί καλύτερα, παίξτε με ένα MIDI όργανο, μεταγράψτε audio, ή σκανάρετε μία παρτιτούρα.
Πρωτοποριακές λειτουργίες όπως το Magnetic Layout αυτόματα φροντίζει για τις λεπτομέρειες έτσι ώστε να γράψετε μουσική και να δημιουργήσετε ποιοτικές παρτιτούρες έτοιμες για εκτύπωση. Θέλετε ν' ακούσετε πώς θα ακουστούν οι ιδέες σας στην πραγματικότητα; Αναπαράγετε τις παρτιτούρες σας με ιδιαίτερη λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη ήχων, ή ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποια άλλη βιβλιοθήκη σε μορφή VST για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τί αξία θα είχε αν φτιάχνετε μουσική και δεν μπορείτε να τη μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα; To Sibelius First σας δίνει πιο πολλές δυνατότητες από ποτέ, να εξάγετε τις παρτιτούρες σας σε video, να τις διοχετεύσετε απευθείας στο YouTube, SoundCloud και στο Facebook, να τις δημοσιεύσετε online, να τις εξάγετε σε iPad και άλλα. Μπορείτε φυσικά ακόμα να τις τυπώσετε, να τις στείλετε με email, να τις εξάγετε σε μορφή MIDI/ Music XML, καθώς και να δημιουργήσετε αρχεία audio. Μπορείτε ακόμα να στείλετε τις παρτιτούρες σας στο Avid Scorch mobile app και να τις πάρετε μαζί σας.

TIMH : 95 € + ΦΠΑ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Ελίνα ΑΕΒΕ…

Επαφή
ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ
τηλ.: 2108830311-4

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση