Διαφήμιση
Δευτέρα, 14 Μάιος 2012 00:05

Η DPA στο Burgtheater της Βιέννης

Το Burgtheater της Βιέννης αύξησε τον DPA στόλο του στα 70 μικρόφωνα, προσθέτοντας ακόμα πέντε παντουκατευθυντικά DPA d:fine headsets, τα προμήθευσε η Studer Austria που αποτελεί τον αντιπρόσωπο της DPA στην Αυστρία.
Το Burgtheater αποτελείται από τρία ανεξάρτητα stages, το ομώνυμο χωρητικότητας 1200 θεατών Burgtheater, το Akademietheater χωρητικότητας 400 θεατών και το 350 θετών Kasino, ενώ υπάρχει ακόμα μια μικρή σκηνή που ονομάζεται Vestibuel και στην οποία χωράνε 65 καθήμενοι θεατές.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος εξοπλισμού του χώρου, David Muellner, τα σχόλια που εισέπραξαν για τα μικρόφωνα απ’ όσους τα χρησιμοποίησαν (οι χώροι χρησιμοποιούνται συχνά για συζητήσεις και forum μεταξύ πολιτικών, επιχειρηματιών κλπ) και τα φόρεσαν, ήταν εξαιρετικά γεγονός που δικαίωσε την επιλογή τους. Κι αυτό διότι στα headset μικρόφωνα δεν παίζει ρόλο μόνο ο ήχος αλλά και η δυνατότητα εύκολης, άνετης και κατάλληλης προσαρμογής στο πρόσωπο του καθενός, είτε πρόκειται για ανθρώπους που συνομιλούν στατικοί και καθήμενοι (οι πολιτικοί ενώ δεν ήθελαν τα παλαιότερα headset, αυτά τα προτιμούν διότι είναι πανάλαφρα και σχεδόν αόρατα), είτε (πολύ περισσότερο) για ηθοποιούς που τα χρησιμοποιούν και έχουν ρόλους με έντονη δράση και κίνηση. 
Οσο για το πόσο πολύ δουλεύουν τα DPA εδώ, σημειώστε ότι και οι 4 σκηνές του Burgtheater φιλοξενούν περί τις 700 παραστάσεις κάθε χρόνο. Οσο για το DPA στόλο του, αυτός απαρτίζεται από 6 DPA 4088, 8 DPA 4066 headsets και από περίπου 50 ‘μινιατούρες’ DPA 4061, ενώ διατίθενται και DPA 4099V και 4099P instrument clip mics για βιολί και πιάνο. 

Περισσότερα για όλα τα μικρόφωνα της DPA θα σας πούνε στην Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση