Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 01:13

Σας έλειψε η προενίσχυση της XL4?

Στο περίπτερο της Midas στη φετινή Prolight + Sound 2012 υπήρχαν οι καινούργιες μικρές ψηφιακές PRO2 και PRO2 C που αποτελούν τα μικρότερα ψηφιακά μίξερ της PRO οικογένειας της Midas. Μαζί τους φυσικά και οι παλαιότερες γνώριμες PRO3, PRO6 και PRO9, καθώς και οι αναλογικές Venice σε τρεις διαφορετικές εκδοχές και φορμά καναλιών εισόδου.

Το πραγματικά νέο προϊόν όμως που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο περίπτερο της Midas στη Φρανκφούρτη, δεν ήταν άλλο από το νέο προενισχυτή μικροφώνων XL48 που περιλαμβάνει 8 mic preamps της δημοφιλούς αναλογικής Midas XL4 και όλα αυτά σε φορμά μόλις 1U.
Αναλυτικά, ο προενισχυτής περιλαμβάνει swept high και low pass φίλτρα, 8 Midas XL8 A-D converters ανάλυσης 24-bit στα 96 kHz κι ένα super-low-jitter 1ppm clock. Επίσης υποστηρίζει input meters που απαρτίζονται από 8 LED, ανεξάρτητο phantom power, αναστροφή φάσης και -20dB pad σε κάθε κανάλι προενίσχυσης. Ολες οι είσοδοι λαμβάνουν χώρα μέσω υποδοχών Neutrik XLR και 25-πινων D-sub υποδοχών.
Τέλος, ο XL48 περιλαμβάνει αναλογικές και ψηφιακές εξόδους σε ADAT και AES/EBU format, ενώ όλες οι έξοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, καθιστώντας έτσι τον XL48 ένα πολυλειτουργικό αναλογικο-ψηφιακό mic splitter. Επιπλέον, η Midas ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου Generation-ll software για όλες τις ψηφιακές κονσόλες της. Το νέο λογισμικό υποστηρίζει έναν διευρυμένο τρόπο πλοήγησης στις επιμέρους παραμέτρους και τις λειτουργίες των μίξερ, που λανσαρίστηκε με την PRO2. Παράλληλα περιλαμβάνει και νέα FX plug-ins, ειδικά σχεδιασμένα για να λειτουργήσουν με την τεχνολογία automatic latency management της Midas, προκειμένου να διασφαλιστεί η φασική συνοχή της μίξης. Τα νέα FX plug-ins περιλαμβάνουν επίσης 5 νέους reverb processors, dynamic EQ, 8 x 8 matrix mixer με EQ και delay, dual stereo chorus, καθώς και dual stereo tap delay.Τέλος, το νέο Generation-Il software αποτελεί κι ένα είδος onboard DHCP server, κάτι που σημαίνει ότι επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο των ψηφιακών Μidas μέσω iPad.

Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ

 

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση