Διαφήμιση
Τετάρτη, 29 Φεβρουάριος 2012 21:28

QSC: Η νέα γενιά Q-Sys

Η νέα σειρά Q-Sys της QSC περιλαμβάνει τους Core 500i & Core 250i που παρέχουν στους χρήστες τους Networked Audio Solutions και όχι μόνο.
Οι Core 500i και Core 250i ενσωματώνουν επεξεργαστή, routing και δυνατότητα ρύθμισης όλων των αναγκαίων παραμέτρων σε μικρότερα venues όπως restaurants, nightclubs, μαγαζιά, σχολεία και εκλησσίες.
Και τα δυο νέα μοντέλα αποτελούν πλήρως ολοκληρωμένες λύσεις, κάθε μια με 8 card slots θύρες. Ο Core500i μπορεί να διαχειριστεί έως 28 network κανάλια και ο Core 250i έως 64 κανάλια.

Οι είσοδοι και έξοδοι επιλέγονται μέσω των διαφόρων Q-Sys I/O καρτών, ενώ προαιρετικά ενσωματώνουν και τους MTP-64 και MTP-128 multitrack players. Όπως όλα τα υπολοιπα μοντέλα Q-Sys Core, και τα εν λόγω λειτουργικά συστήματα τρέχουν μέσω Linux και στηρίζονται σε επεξεργαστές και μητρικές της Intel. Η IT διασυνδεσυμότητα λαμβάνει χώρα εύκολα μέσω Layer 3 Gigabit networking πρωτοκόλλων και στάνταρντ Gigabit Ethernet hardware.

Ολη η σχεδίαση του συστήματος, οι εφαρμογές και οι παράμετροι προβάλλονται μέσω του εύχρηστου GUI, ενώ ο έλεγχος επιτυγχάνεται μέσω custom user control panels που δημιουργούνται εύκολα σε κάθε PC με πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω iOS device ή πολύ απλά μέσω των  Touch Screen Controllers (TSC-3, TSC-8) της QSC.

Περισσότερα θα σας πούνε στη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση