Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 11:47

Nexo STM Series: Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη

Η νέα σειρά STM Series της NEXO (το αρχικά της νέας σειράς σημαίνουν Scale Through Modularity), αποτελεί τη νέα πρόταση της Γαλλικής εταιρίας που απευθύνεται στην αγορά των touring συστημάτων και των rental εταιριών, καθώς αποτελεί το πρώτο αρθρωτό (scalable) modular line array στην αγορά.

Το εν λόγω concept συνδυάζει τους καλύτερους τομείς και τη λειτουργικότητα του καταξιωμένου συστήματος NEXO Alpha, με τις δεδομένες καινοτομίες και τους κυματοδηγούς των line array ηχείων της σειράς GEO. Το αποτέλεσμα ονομάζεται STM και είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό και συνάμα ευέλικτο σύστημα, εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση, ενώ σύμφωνα με την εταιρία οι κατασκευαστές έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν τη γρήγορη και σίγουρη απόσβεση των μελλοντικών ιδιοκτητών από ένα τέτοιο σύστημα.

Πως θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, το γεγονός ότι το νέο σύστημα είναι αρθρωτό του δίνει το πλεονέκτημα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να καλύψει venue χωρητικότητας από 1.000 έως 100.000 θεατές σύμφωνα με τη Νexo, οπότε δεν υφίσταται η ανάγκη επένδυσης διαφορετικής κλίμακας και όγκου συστήματα από μια εταιρία. Ιδιες καμπίνες, λιγότερες ή περισσότερες και διαφορετικά σεταρισμένες καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες κάθε venue σύμφωνα με τη Nexo.

Η νέα σειρά STM Series περιλαμβάνει συνολικά 4 νέες καμπίνες σε ‘road-ready’ format, μαζί με τον νέο dual-voltage NXAMP4x4 ενισχυτή – επεξεργαστή (των Nexo – Yamaha), το ψηφιακό patchbay και τις monitoring λύσεις του πακέτου.
Προς το παρών η Nexo δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της σύστημα, γι’ αυτό και προσκαλεί όλους όσους βρεθούν στην Prolight + Sound της Φρανκφούρτης στο περίπτερό της (Stand M80 στο Hall 8), να το δούν από κοντά. Εκεί θα δώσει το παρών και η R&D ομάδα της εταιρίας προκειμένου να εξηγήσει από κοντά στους ενδιαφερόμενους,
σε οργανωμένες παρουσιάσεις, τα πάντα γύρω από τα νέα της συστήματα της σειράς STM.

Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στην ΙΜΑ Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Nexo στη χώρα μας.

Επαφή
ΙΜΑ Audio & Lighting

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση