Διαφήμιση
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 11:36

Νέα ψηφιακή κονσόλα 01V96i από τη Yamaha

Η νέα ψηφιακή κονσόλα 01V96i της Yamaha διαθέτει την ίδια ευελιξία και χρηστικότητα στον τομέα της μίξης σε σχέση με την προηγούμενη κονσόλα, που αντικαθιστά, ενώ οπτικά η μοναδική ουσιαστική διαφοροποίησή της έγκειται στο μαύρο χρώμα του σασί και της επιφάνειας εργασίας της προκειμένου να ξεχωρίζει και οπτικά από το προηγούμενο μοντέλο.
Ηδη από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στην αγορά, το 1998, η 01V ήταν μια πραγματική πολυ-κονόσλα καθώς χρησιμοποιήθηκε από τους επαγγελματίες σε πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών, είτε σε home studios, είτε σε απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές που περιελάμβαναν Live, εγκαταστάσεις και broadcast. 

Σύμφωνα με τον Marc Lopez, marketing manager, Yamaha Commercial Audio Systems, ήρθε η ώρα για μια κρίσιμη αναβάθμιση της κονσόλας, καθώς πλέον η ζήτηση για υψηλής πιστότητας πολυκάναλες εγγραφές και αναπαραγωγές είναι ιδιαίτερα αυξημένες τόσο στον αμιγώς Live τομέα όσο και σε πολλές εγκαταστάσεις στις οποίες προορίζεται η κονσόλα.
Ετσι δημιουργήθηκε η νέα 01V96i που υποστηρίζει επιπλέον δυνατότητα 16 in/16 out USB audio streaming στα 96kHz, καθώς και multi-channel in/out μέσω expansion card ή ADAT.
Η ύπαρξη του USB υποστηρίζει υψηλής πιστότητας πολυκάναλες ηχογραφήσεις και γρήγορο κι εύκολο playback καθώς και πλήρη συμβατότητα και συνεργασία με κάθε ASIO και Core Audio DAW πρόγραμμα software. 
Επιπλέον, η νέα 01V96 έρχεται πλήρως εφοδιασμένη με την τελευταία έκδοση του Cubase AI της Steinberg, καθώς και με ένα πλήρες πακέτο VCM Effects και υψηλής ανάλυσης REV-X reverb της Yamaha, ενώ ενσωματώνει και την τεχνολογία Virtual Circuitry Modeling (VCM) της Yamaha. Επίσης, η καινούργια 01V96i περιλαμβάνει τους νέους προενισχυτές της εταιρίας που διαθέτουν μετατροπείς A/D και D/A ανάλυσης 24bit στα 96kHz, ενώ υποστηρίζει όλες τις γνωστές και χρήσιμες λειτουργίες του μίξερ που αντικαθιστά, κοινώς 100mm motor faders, 99 σκηνές μνήμης για άμεση ανάκληση, πλήρως διαμορφώσιμα πλήκτρα. Οπως είπαμε, η 01V96i αντικαθιστά την 01V96VCM και θα είναι διαθέσιμη κοντά στο Πάσχα του 2012.
Περισσότερες πληροφορίες θα σας πούνε στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας
Yamaha Commercial Audio

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση