Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 11:54

Η Outline παρουσιάζει το GTO-Low Bass Extension

H Outline θα παρουσιάσει το νέο της GTO-LOW bass extension στα πλαίσια του συνεδρίου του AES 2011. Η εν λόγω καμπίνα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συμπληρώσει το line array σύστημα GTO (Grand Touring Outline) της Outline.

Η καμπίνα GTO-LOW ενσωματώνει τα ίδια (δυο) 15ιντσα γούφερ με τα GTO, ενώ η καμπίνα έχει τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις και το ίδιο rigging hardware με την GTO καμπίνα, προκειμένου το setup, η αισθητική αλλά ακόμα και η μεταφορά του συστήματος να είναι κοινή. Φυσικά οι GTO-LOW καμπίνες συμπληρώνουν με το απαραίτητο χαμηλό το υπόλοιπο GTO Line Array σύστημα με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Κι αυτό γίνεται διότι οι οπές ανάκλασης χαμηλού βρίσκονται στο ίδιο σημείο με αυτές των κυρίως GTO καμπινών, γεγονός που συμβάλει στη μεγαλύτερη δυνατή γραμμικότητα και συνέχεια στην αναπαραγωγή του χαμηλού. Επίσης συμβάλει στην ανάπτυξη πολλαπλών συνδυασμών μεταξύ των GTO και GTO-LOW καμπινών σ’ ένα σύστημα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, τις φυσικές ανάγκες κάθε venue, αλλά και κάθε παραγωγής. Επιπλέον η ανάρτηση των GTO-LOW καμπινών συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο του χαμηλού (ειδικά σε προβληματικούς ακουστικά χώρους), στην ομοιογένεια της αναπαραγωγής και στη λιγότερη δυνατή επιστροφή χαμηλού στη σκηνή.
Κάθε καμπίνα GTO-LOW ζυγίζει μόλις 72 κιλά (συμπεριλαμβανομένου του rigging hardware), υποστηρίζει απόκριση συχνότητας από 28 Hz έως 300 Hz (ή από 40 Hz έως 225 Hz για ±3 dB), με δυνατότητα πρόσληψης ισχύος 1,200 watts AES continuous και 4,800 watts peak. Το μέγιστο SPL στο 1 μέτρο για μια καμπίνα ανέρχεται στα 131 dB (continuous) και φτάνει έως τα 137 dB peak, ενώ για array 4 καμπινών οι παραπάνω επιδόσεις όσον αφορά το SPL αυξάνονται σημαντικά στα 143 dB continuous και στα 149 dB peak, με την αντίσταση να είναι 2 x 8 Ohms. Περισσότερες πληροφορίες για το GTO-LOW, αλλά και για το κυρίως line array σύστημα GTO (Grand Touring Outline) της Outline, θα σας δώσουν στη Mega-Event… 

Επαφή
Mega-Event
http://www.outline.it/
Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση