Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 11:32

Η σειρά Studio Monitors Ayra της RCF

Μετά τα θετικά σχόλια που εισέπραξε από τη σειρά studio monitors Mytho, η RCF πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα τη μόνιτορ γκάμα της, με την παρουσίαση της οικογένειας Ayra Studio Monitors.

Η νέα σειρά Ayra της RCF είναι μια πληρέστερη σειρά near field active monitor ηχείων που περιλαμβάνει συνολικά 4 μοντέλα, 3 full range ηχεία και 1 sub, όλα τους ενεργά. Τα 3 near field monitor της σειράς είναι τα Ayra 5, Ayra 6 και Ayra 8. Ολα τους ‘φοράνε’ το ίδιο τουίτερ μαλακού θόλου της εταιρίας και γούφερ διαμέτρου 5, 6 και 8 ιντσών αντίστοιχα (ανάλογα με το μοντέλο), με κώνο από συνθετικό υλικό και ανθρακονήματα. Το sub είναι το AYRA Sub 10 με το 10ιντσο γούφερ, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώνει τα near field μόνιτορ της σειράς.
Ας δούμε τη νέα οικογένεια near field monitor της σειράς Ayra της RCF αναλυτικά...

Το AYRA 5 είναι ένα 2-δρομο studio monitor σχεδιασμένο ειδικά για near field εφαρμογές, που απευθύνεται σε κάθε επαγγελματικό αλλά και κάθε home recording studio. Διαθέτει ένα υψηλής πιστότητας τουίτερ θόλου και 5ιντσο γούφερ από συνθετικά υλικά και fibreglass, ενώ είναι ενεργό καθώς ενσωματώνει ενισχυτές τάξης AB, με αποθέματα ισχύος 35 W + 20 W αντίστοιχα για το γούφερ και το τουίτερ.

Το AYRA 6 είναι ένα 2-δρομο studio monitor σχεδιασμένο και αυτό για near field εφαρμογές, ενώ και αυτό απευθύνεται σε επαγγελματικά αλλά και home recording studios. Το γούφερ του είναι 6ιντσο,  ενώ οι ενισχυτές (σχεδίασης AB) διαθέτουν αποθέματα ισχύος 50 W + 25 W για το γούφερ και το τουίτερ αντίστοιχα.

Το AYRA 8 είναι όπως είπαμε κι αυτό 2-δρομο, ειδικεύεται σε near field εφαρμογές και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε home recording studios. Διαθέτει το ίδιο τουίτερ θόλου με τα μικρότερα αδέλφια του, αλλά το γούφερ του είναι 8ιντσο, ενώ οι δυο ενσωματωμένοι ενισχυτές του που οδηγούν γούφερ και τουίτερ αντίστοιχα, διαθέτουν ισχύ active 80 Watt (γούφερ) και 30 Watt (τουίτερ). 

Το AYRA Sub 10 φοράει ένα 10ιντσο γούφερ που οδηγείται από ενσωματωμένο ενισχυτή που λειτουργεί σε τάξη ΑΒ και παράγει 200 Watt ισχύος. Το εν λόγω sub έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποτελέσει το κατάλληλο συμπλήρωμα των fill range ηχείων της σειράς, όμως μπορεί άνετα να λειτουργήσει και ως stand-alone subwoofer. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά studio monitor ηχείων Ayra της RCF θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting 
Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση