Διαφήμιση
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 13:02

Coemar Reflection Ledko

Η Coemar χρησιμοποίησε την τεχνολογία Reflection, βασίζοντάς σε μια πολλαπλή φωτιστική πηγή LED, η οποία παράγει μία ενοποιημένη ακτίνα χωρίς pixels, κουκίδες ή πολύχρωμες σκιάσεις. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να γυρίσει σελίδα στην αγορά των profilers παρουσιάζοντας 3 νέα καινοτόμα μοντέλα. Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε για όλα αυτά από την εταιρία Bon Studio...

Bon Studio – Δελτίο Τύπου
«Καινοτόμα LED Reflection Ledko μόνο από την Coemar.
Η καρδιά των νέων προϊόντων της εταιρείας Coemar αποτελείται από το νέο Led Profiler Reflection Ledko, που αποτελεί το επόμενο βήμα, ξεκινώντας από την τεχνολογία Reflection που βραβεύτηκε για καινοτομία στην έκθεση Plasa στο Λονδίνο το 2010 και το οποίο στοχεύει στην εξέλιξη του παραδοσιακού φωτισμού. Η τεχνολογία Reflection, απλή και καινοτόμα όπως όλες οι μεγάλες ιδέες, είναι βασισμένη σε μία πολλαπλή φωτιστική πηγή LED, η οποία παράγει μία ενοποιημένη ακτίνα χωρίς pixels, κουκίδες ή πολύχρωμες σκιάσεις. 
Αυτή η καινοτομία έχει κάνει το φως LED που παράγεται από τα Reflection να φαίνεται όμοιο με αυτό μίας παραδοσιακής λάμπας, εξαλείφοντας ελαττώματα (κουκκίδες και πολύχρωμες σκιάσεις) και επιτυγχάνοντας καταπληκτικά πλεονεκτήματα, όπως: εξοικονόμηση ενέργειας, αντοχή και μηδέν συντήρηση.  To Reflection Ledko υπάρχει και σε μικρότερη διάσταση που επιτρέπει την αλλαγή του φωτισμού χωρίς την χρήση dimmers και scrollers. Εφαρμόζοντας αυτή τη τεχνολογία στην αγορά των profilers έχει επιτρέψει στην Coemar να κερδίσει πέντε μεγάλες επιτυχίες:
1.  Να δημιουργήσει το πρώτο Led Profiler, ικανό για να προβάλλει φως με απαλές γωνίες, χωρίς μείωση της έντασης του φωτός, λόγω των επιπρόσθετων φίλτρων.
2.  Να δημιουργήσει το πρώτο Led Profiler, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραδοσιακά profilers, με την επιπρόσθετη δυνατότητα παραγωγής οποιουδήποτε χρωματικού τόνου, σκιάς και λευκού φωτός.
3.  Να επιτρέψει στις εταιρείες να ανανεώσουν τις ακτίνες φωτός χωρίς να αλλάξουν φακούς και αξεσουάρ.  Η εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 70% με τη χρήση του Reflection Ledko, επιτρέπει την απόσβεση της επένδυσης μέσα μερικούς μήνες.
4.  Να εξαλείψει την ανάγκη της συντήρησης, καθώς δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για ανανέωση της λάμπας.
5.  Να προσφέρει την καινοτόμα δυνατότητα για τη δημιουργία προσωπικά σχεδιασμένων gobos, χρησιμοποιώντας ένα φύλλο διαφάνειας και έναν κλασικό εκτυπωτή και προβάλλοντάς τα χάρη στο φως του LED, το οποίο δεν παράγει θερμότητα. 

Το Reflection Ledko είναι διαθέσιμο σε τρία μοντέλα, τα οποία όλα μαζί στοχεύουν να καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων εφαρμογών: Reflection Ledko Full Spectrum, Reflection Ledko VariWhite 3000/7000 K, Reflection Ledko 3200 Κ».
Περισσότερα για τα νέα Reflection Ledko της Coemar θα σας πούν στην εταιρία Bon Studio... 

Επαφή
Bon Studio
τηλ. 210 - 3809605-8
www.bonstudio.gr

 

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση