Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 10:54

Linear Acoustic: Ετοιμη η 3η γενιά επεξεργαστών

Πιο συγκεκριμένα, η 3η γενιά audio επεξεργαστών της Linear Acoustic υπόσχονται την εξάλειψη μιας σειράς κρίσιμων προβλημάτων για τους broadcasters, όπως τα υπαρκτά προβλήματα ‘loudness shift’ και η  απώλεια surround sound περιβάλλοντος κατά τη μετάδοση. Κι όλα αυτά, όπως υπόσχεται η Linear Acoustic, σ’ ένα φθηνό και προσιτό πακέτο, καθώς οι αναβαθμισμένοι επεξεργαστές AERO.one μπορούν να διαχειριστούν μια σειρά από παράμερους όπως: loudness, upmixing, metadata, signal routing και audio coding. Είναι μια πρώτης τάξεως λύση για σταθμούς που θέλουν να διαχειριστούν από κοινού local και network περιεχόμενο και να εξασφαλίσουν πραγματική και αδιάλειπτη surround-sound ηχητική εμπειρία για τους τηλεθεατές τους.
Ο επεξεργαστής AERO.one διατίθεται σε 3 εκδόσεις: dual stereo (2 + 2), surround sound (5.1) και στην ενιαία έκδοση (5.1 + 2). HD/SD-SDI I/O με διπλά τροφοδοτικά να παρέχονται πλέον ως στάνταρ παροχή.
Επίσης η Linear Acoustics αναβάθμισε τον LQ-1000 με περισσότερες στάνταρ δυνατότητες καθώς πλέον υποστηρίζει το ITU-R BS.1770-2 για τη μέτρηση του loudness με την ένδειξη των αποτελεσμάτων να παρέχεται σ’ ένα απλό και ευκολονόητο φορμά.
Μέσω ενός έγχρωμου OLED display απεικονίζονται ομαδοποιημένες, όλες οι κρίσιμες παράμεροι ελέγχου του loudness, στις οποίες περιλαμβάνεται 3 παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις loudness, δυνατότητα απεικόνισης του loudness ‘ιστορικού’, καθώς και ενδείξεις current peak level, maximum peak level και maximum loudness. Περισσότερα για τη νέα γενιά επεξεργαστών της Linear Acoustics θα σας πούν στην Audigys (www.audigys.gr)...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση