Διαφήμιση
Σάββατο, 26 Μάρτιος 2011 20:21

Xone In-Ear από την Allen & Heath

Τα νέα Xone In-Ear monitors της Allen & Heath ονομάζονται XD-20 και ήρθαν για να συμπληρώσουν την DJ γκάμα επαγγελματικών ακουστικών της σειράς Xone στην οποία ήδη προϋπάρχουν τα συμβατικά ακουστικά Xone XD-53 και XD-40. Τα XD-20s είναι πανάλαφρα, ισορροπημένα σε απόδοση (ακόμα και στο low end πεδίο) και ειδικά σχεδιασμένα για track browsing όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.
Εχουν υλοποιηθεί ειδικά για ακροάσεις ηλεκτρονικής μουσικής, έχουν ιδιαίτερα εκτεταμένο εύρος συχνοτικής αναπαραγωγής με έμφαση στο χαμηλό και αρκετά λεπτομερή πρίμα, ενώ προσφέρουν κι ένα αξιοσημείωτο επίπεδο απομόνωσης και noise isolation.
Ο Andy Rigby-Jones, υπεύθυνος σχεδιασμού της σειράς Xone αναφέρει για τα νέα ακουστικά τα εξής:
«Τα επαγγελματικά ακουστικά της σειράς Xone έχουν κερδίσει ήδη το σεβασμό μερικών εκ των κορυφαίων DJs στον κόσμο. Με τα νέα XD-20 απευθυνόμαστε στους DJs εκτός καθήκοντος αλλά και σε οποιοδήποτε χρήστη, ένα ζευγάρι ποιοτικά και  compact ακουστικά, σχεδιασμένα για αναπαραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Θέλαμε ένα ζεύγος in-ear ακουστικών που θα μπορούσε να αποδώσει απλόχερα όλο το χαμηλό που περιλαμβάνεται σε μια παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής, με αποτέλεσμα ο ακροατής να μπορεί να αντιληφθεί το πως θα μπορούσε να αποδίδεται το κάθε τρακ από το PA σύστημα ενός club".
Οσο για την τιμή τους, η Allen & Heath ανακοίνωσε ότι τα XD20 θα διατίθενται στην τιμή των 49 λιρών + ΦΠΑ.

Επαφή
Ima Audio & Lighting
www.ima.gr
www.allen-heath.com

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση