Διαφήμιση
Τρίτη, 15 Φεβρουάριος 2011 23:22

Ετοιμη η πρώτη ‘μικρή’ ψηφιακή Cadac

Η DM1600 είναι η πρώτη ψηφιακή κονσόλα της Cadac μετά την μεγάλου φορμά S-Digital που αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρίας και ‘παίζει’ σε άλλη κατηγορία τιμής και κλάσης, ενώ καλύπτει και εντελώς διαφορετικές ανάγκες. Μετά την S-Digital λοιπόν που σίγουρα δεν προχώρησε όπως θα ανέμενε η Cadac αφού το project S-Digital ήρθε σε μια εποχή οικονομικής κρίσης για την Αγγλική εταιρία, η οποία όπως ίσως θα θυμάστε, πουλήθηκε και εν συνεχεία επαναπροσδιορίστηκε το project S-Digital εξαρχής. Ουσιαστικά λοιπόν η νέα DM1600 που όπως ανακοίνωσε η ίδια η Cadac θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Απρίλιο, αποτελεί ένα 16-κάναλο ψηφιακό μίξερ 19-ιντσών rackmount, που μπορεί να φιλοξενήσει επιπροσθέτα κανάλια φτάνοντας έως τα 48 συνολικά.

Η κονσόλα περιλαμβάνει 16 μοτοριζέ faders, υψηλής ανάλυσης έγχρω μη TFT οθόνη και δυνατότητα ανάκλησης όλων των ‘σκηνών’ για όλες τις λειτουργίες της. Ειδικά για τη νέα ψηφιακή κονσόλα, η Cadac έχει επανασχεδιάσει το τμήμα ισοστάθμισης που αποτελείται από ιδιαίτερα χαμηλής παραμόρφωσης φίλτρα, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή ένα ακόμα ατού της είναι οι ‘αναλογικοί όσον αφορά τον ήχο τους’ κομπρέσορες που ενσωματώνει. Οι AD/DA μετατροπείς της είναι αρχιτεκτονικής Δ/Σ και ανάλυσης 24-bit / 96kHz, ενώ οι επεξεργαστές που χρησιμοποιεί είναι οι νέοι, 4ης γενιάς 32/40-bit floating-point επεξεργαστές της SHARC.
Επί της επιφάνειας εργασίας της κονσόλας δεσπόζει το Central Assignment Module (CAM) που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο όλων των σημάτων εισόδου, των group, των VCA groups, των effects και των auxiliary sends. Σε κάθε λειτουργία αντιστοιχεί ένα διακριτό χειριστήριο που δίνει στην κονσόλα αναλογική φιλοσοφία χειρισμού. Σημειωτέον ότι στη Φρανκφούρτη η εταιρία θα παρουσιάσει και τα αναλογικά μίξερ της σειράς LIVE1 που παράγονται σε φορμά των 16, 24 και 32 καναλιών, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την high end αναλογική κονσόλα της Cadac που έχει ως προορισμό το Live, τη γνωστή μας S-type σε frame sizes των 17 και 33 καναλιών.
Περισσότερες πληροφορίες για Cadac θα σας πούν στην Telmaco, που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Cadac στη χώρα μας...

Επαφή
Telmaco
www.telmaco.gr

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση