Διαφήμιση
Κυριακή, 16 Ιανουάριος 2011 23:47

Η HK Audio παρουσίασε τα Elements

Το Element της HK Audio είναι ένα καινοτόμο modular σύστημα με line array αρχή λειτουργίας και χαρακτηριστικά διασποράς, τα οποία τα συνδυάζει με τη μέγιστη δυνατή φορητότητα, καθώς και με ευκολία μεταφοράς και εγκατάστασης. Ουσιαστικά οι αρχές της τεχνολογίας line array μεταφέρονται αυτούσιες σ’ ένα ultra-compact PA σύστημα, που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα 44 διαφορετικών system configurations, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε χρήσης. Και όλα αυτά με τη χρήση μόνο 6 διαφορετικών components. Πρακτικά, σύμφωνα με την HK, το σύστημα μπορεί να ανταποκριθεί σε μια διευρυμένη γκάμα εφαρμογών, από ομιλία έως πολυκάναλες συναυλιακές εφαρμογές, καθώς στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ένας ενσωματωμένος επεξεργαστής – ενισχυτής με αποθέματα ισχύος έως και 3600Watt.
Το σύστημα Element αποτελείται από τα εξής:
E435 mid/high:
Πρόκειται για τη mid/high μονάδα του συστήματος που κατασκευάζεται από αλουμίνιο και ακολουθεί τις επιταγές της τεχνολογίας line array. Ενσωματώνει 4 ηχεία 3.5 ιντσών και ζυγίζει μόλις 2.35 κιλά.
EA600 amp module: Ενσωματώνει ενισχυτή τάξης D με αποθέματα ισχύος 600W, αρκετά για να οδηγήσουν 4 mid/high units ή ένα παθητικό sub και δυο mid/high μονάδες. Ζυγίζει μόλις 2.8 κιλά.
E45 Stand: Πρόκειται για το στάντ του συστήματος (με δυνατότητες προέκτασης και καθορισμού του ύψους) που στηρίζει τις mid/high μονάδες και τα ενισχυτικά modules...
E110 SubA portable subwoofer: Είναι ότι ακριβώς λέει, ένα 10ιντσο sub που ζυγίζει μόλις 19 κιλά, ενσωματώνει ψηφιακό ενισχυτή (Class D) που αποδίδει 600W ισχύ, αρκετή για να οδηγήσει άλλο ένα παθητικό subwoofer ή δυο mid/high μονάδες.
E110 Sub: Για εφαρμογές που απαιτούν εκτεταμένο low-end, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το παθητικό sub που οδηγείται από ένα ενεργό E110 ή από ένα amp module που περιγράψαμε παραπάνω.
EP1 mounting pole: Ο ρόλος του είναι να διευκολύνει το σετάρισμα των μικρότερων συστημάτων Elements.
Περισσότερα για το εν λόγω ‘διαφορετικό’ σύστημα της HK Audio θα σας πουν στην Space Lights…

Επαφή
Space Lights
τηλ. 210-8540998 (κατάστημα Αθήνας)
τηλ. 2310-688124 (κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης)
www.spacelights.gr

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση