Διαφήμιση
Κυριακή, 26 Δεκέμβριος 2010 18:03

Ετοιμο το νέο Beta 181 της Shure

Πρόκειται για ένα ultra-compact πυκνωτικό μικρόφωνο σχεδιασμένο για λήψη ήχου σε live και studio περιβάλλον. Επιπλέον, αποτελεί το πρώτο ενσύρματο μικρόφωνο της Shure που υποστηρίζεται από διαφορετικές μεταξύ τους κάψες, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη για κάθε εφαρμογή. Ετσι λοιπόν υπάρχουν κάψες για όλα τα γούστα και όλες τις εφαρμογές με διαφορετικά πολικά διαγράμματα. Συγκεριμένα, διατίθεται καρδιοειδής, υπερκαρδιοειδής, omnidirectional και bidirectional κάψες (4 συνολικά) που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα εφαρμογών για το νέο Beta 181 της Shure. Χάρη στο μικρό του διάφραγμα το νέο Shure διαθέτει μεγαλύτερη ευελιξία, χωράει και εφαρμόζεται πρακτικά παντού (ειδικά στο Live), ενώ έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να τοποθετείται πολύ κοντά στην πηγή. Οπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της νέας σειράς Beta της Shure (Beta 91A, Beta 98A και Beta 27), έτσι και το νέο Beta 181 διαθέτει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο handling noise και μέγιστο gain πρίν το feedback, ενώ το μεγαλύτερο ατού του είναι η ευελιξία του λόγω των διαφορετικών χαρακτηριστικών της κάθε κάψας που υποστηρίζει.
Συγκεκριμένα, το νέο Beta 181 διατίθεται με 4 διαφορετικές κάψες που είναι οι εξής:
• Beta 181/C (καρδιοειδής)
• Beta 181/S (υπερ - καρδιοειδής)
• Beta 181/O (omnidirectional)
• Beta 181/BI (bidirectional)

Φυσικά, οι κάψες θα διατίθενται ανεξάρτητα. Τέλος, τo νέο Beta 181 συνοδεύεται από stand αντάπτορα, αντιανέμιο και θήκη μεταφοράς στην οποία χωράνε και οι 4 κάψες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την άφιξή του στα μέρη μας αλλά και την τιμή διάθεσής του, επικοινωνήστε με την Ελληνική αντιπροσωπεία.

Επαφή
Shure - Ν. Ευθυμιάδης
210-6547730
www.shure.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση