Διαφήμιση
Κυριακή, 28 Νοέμβριος 2010 15:19

Νέα έκδοση software από τη Lake

Η νέα έκδοση software v.5.6 απευθύνεται στο νέο επεξεργαστή LM 26 Digital Audio Loudspeaker Processor της εταιρίας, όσο και στους ενισχυτές της μεγάλης σειράς PLM (Powered Loudspeaker Management) της Lab.gruppen, οι οποίοι ως γνωστόν ενσωματώνουν Lake επεξεργαστές. Να επισημάνουμε επίσης ότι η νέα αναβάθμιση δεν αφορά μόνο το software, αλλά και το firmware τόσο για τον LM 26, όσο και για τους ενισχυτές / επεξεργαστές της σειράς PLM της Lab Gruppen. Με τη νέα έκδοση λογισμικού, ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε όλες τις παραμέτρους του LM 26 Digital Audio Loudspeaker Processors, αλλά και σε μια σειρά από επιπλέον παραμέτρους όσον αφορά τους ενισχυτές της σειράς PLM, όπως digital input gain και attenuation, καθώς και τον έλεγχο και την εξακρίβωση της διακύμανσης του φορτίου οδήγησης μέσω του LoadSmart και SpeakerSafe.
Ενα από τα μεγαλύτερα ατού του νέου software έχει να κάνει με την ένταξη της εφαρμογής Bridge Mode σε όλα τα μοντέλα της σειράς PLM (PLM 10000Q, PLM 140000 και PLM 20000Q) που επιτρέπει στο χρήστη να γεφυρώσει δυο κανάλια μεταξύ τους, λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη όταν από τον ίδιο ενισχυτή οδηγούνται sub και δορυφόροι. Ετσι, μπορείτε να γεφυρώσετε τα 2 από τα 4 κανάλια ενός 4κάναλου ενισχυτή προκειμένου να οδηγήσετε τα πιο απαιτητικά σε πρόσληψη ισχύος subwoofer και τα υπόλοιπα δυο να οδηγούν τους δορυφόρους του line array.
Επιπλέον έχουν γίνει οι σχετικές αναβαθμίσεις και όσον αφορά τα δικτυακά πρωτόκολλα επικοινωνίας (UDP Broadcast, UDP Unicast κλπ για ταχύτερο δίκτυο) έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ακόμα καλύτερη λειτουργία στην περίπτωση που χρησιμοποιείται τον Lake Controller μέσω δικτύου Wi-Fi. Οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις αφορούν το νέο PLM 20000Q, τη ναυαρχίδα της σειράς PLM. Το νέο software μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: Lake Controller software v5.6 
Περισσότερα για Lab.gruppen και Lake θα σας πουν στην Kem Electronics…

Επαφή
Kem Electronics
www.kemelectronics.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση