Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2010 09:04

Ντεμπούτο για το Stegos της Beyerdynamic

Στην Plasa που μόλις άνοιξε τις πόρτες της, η beyerdynamic παρουσίασε αρκετά νέα προϊόντα με σημαντικότερο όλων ένα νέο digital wireless boundary μικρόφωνο, ονόματι Stegos. Παράλληλα, έδειξε τα DT 290 και DT 790 που αποτελούν headsets για επαγγελματικές εφαρμογές ενώ ο νεοτερισμός εδώ είναι ότι ενσωματώνουν level limiters. Τέλος ντεμπούτο έκανε και το ασύρματο μικρόφωνο Opus 600. Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα το Stegos.

Stegos, digital wireless boundary mic
Πρόκειται για ένα ασύρματο μικροφωνικό σύστημα που λειτουργεί στα 2.4GHz, αποτελεί μικρόφωνο τύπου boundary και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εφαρμογές video και τηλεσυνδιάσκεψης. Το μικρόφωνο περιλαμβάνει λειτουργία global microphone muting μέσω ενός απλού μπουτόν, υποστηρίζει 14 ώρες συνεχούς χρήσης, χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για την επαναφόρτιση των μπαταριών του, ενώ το λογισμικό του όσο και το interface του είναι ιδιαίτερα εύκολα και απλά στην εγκατάσταση, την εφαρμογή και τη λειτουργία. Το Stegos υποστηρίζει έως και την ταυτόχρονη χρήση 12 συνολικά μικροφώνων. 

Beyerdynamic DT 290, DT 790 και DT 797
Πρόκειται για τα γνωστά ακουστικά της εταιρίας, με τη διαφορά ότι σ’ αυτά έχει προστεθεί κι ένα gooseneck μικρόφωνο υψηλής πιστότητας της Beyerdynamic, κι έτσι έχουν μετατραπεί σε ολοκληρωμένα headsets. Στα ατού τους το ενσωματωμένο VCA limiter δυο επιπέδων. Στο πρώτο επίπεδο αντιστοιχεί μια αρκετά smooth μείωση του ηχητικού σήματος κατά 6dB αρχικά, ενώ στη συνέχεια αν χρειαστεί, επεμβαίνει ένα πιο αποτελεσματικό brick-wall limit απευθείας σήμα audio. Ετσι σύμφωνα με την εταιρία, εξασφαλίζεται η πιστότητα του σήματος και η προστασία του χρήστη ενάντια σε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο peak.

Opus 600 wireless system
To ασύρματο Opus 600 διαθέτει δυνατότητα εναλλαγής κάψας, υποστηρίζει έως και 20 ώρες αυτονομία μπαταρίας, ενώ ενσωματώνει 16 προγραμματιζόμενες UHF συχνότητες που μπορούν εύκολα να επιλεγούν και να διαμορφωθούν μέσω της λειτουργίας infrared set up του πομπού. Περισσότερα για τα νέα (αλλά και τα υπάρχοντα) προϊόντα της Beyerdynamic θα σας πουν στη DNA Systems.

Επαφή
DNA Systems
www.dnasystems.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση