Διαφήμιση
Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010 00:15

Νέα σειρά μικροφώνων από τη RØDE

Πρόκειται για 3 νέα μικρόφωνα που είναι ιδιαίτερα εργονομικά και πρακτικά όσον αφορά την εφαρμογή τους και τη χρήση τους, ενώ προσφέρουν τη γνωστή ποιότητα ήχου των μικροφώνων της RØDE.
Πρώτο στη λίστα το νέο RØDE HS1, ένα πανάλαφρο headset μικρόφωνο που προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων στο χρήστη, ενώ υποστηρίζει τρείς άξονες μηχανικών ρυθμίσεων. Επιπλέον, ο βραχίονάς του είναι έτσι σχεδιασμένος για να προσαρμόζει το ίδιο καλά είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά πλευρά του προσώπου για κάθε περίσταση και κάθε χρήστη.
Το HS1, είναι ένα παντουκαντευθυντικό μικρόφωνο με χαμηλό επίπεδο ενδογενούς θορύβου και διευρυμένη συχνοτική απόκριση. Διατίθεται σε μαύρο (HS1-B) και στο χρώμα του δέρματος (HS1-P), διατίθεται μαζί με αποσπώμενο μονωμένο Kevlar-reinforced καλώδιο μήκους 1.2m, καθώς και με pop filter και πλήρες σετ αξεσουάρ προκειμένου να διευρυνθεί κατά το μέγιστο η ευελιξία στην προσαρμογή του, ενώ ιδιαίτερα προσεγμένη είναι και η θήκη μεταφοράς που το συνοδεύει.

Το δεύτερο της νέας τριάδας της RØDE είναι το PinMic ένα μικρόφωνο πέτου, λίγο διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε καθώς χάρη στην αποσπώμενη κάψα του μεγιστοποιεί την ευελιξία του μικροφώνου που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ρούχο ή ύφασμα. Το μικρόφωνο έρχεται με μαύρη κάψα, όμως συνοδεύεται και από μια αχρωμάτιστή εναλλακτική κάψα διευρύνοντας έτσι της δυνατότητες προσαρμογής του μικροφώνου σε διαφορετικό ένδυμα.

Η νέα σειρά ολοκληρώνεται με το Lavalier μικρόφωνο που έρχεται μαζί με pop φίλτρο, κλιπ για το καλώδιο και μια ασφαλή θήκη αποθήκευσης. Όπως και τα υπόλοιπα μικρόφωνα της RØDE, έτσι και τα τρία νέα μικρόφωνα μινιατούρες που παρουσίασε συνοδεύονται από 12 μηνη εγγύηση αντικατάστασης, ενώ προσφέρει και επέκταση εγγύησης μέσω του online registration του προϊόντος εφόσον αυτό γίνει μέσα σ’ ένα μήνα από την αγορά του.
Τέλος η RØDE παρουσίασε και το νέο εξελιγμένο MiCon connector system που είναι συμβατό με όλα τα αντίστοιχα μικρόφωνα της εταιρίας, αλλά και με μια μεγάλη γκάμα ασύρματων μικροφώνων άλλων κατασκευαστών. Περισσότερα για το MiCon θα βρείτε εδώ: www.rodemic.com/micon. Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μικρόφωνα της εταιρίας επικοινωνήστε με την εταιρία Φ. Νάκας που αντιπροσωπεύει τα RØDE στη χώρα μας.

Επαφή
Φ. Νάκας
www.nakas.gr, http://www.rodemic.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση