Διαφήμιση
Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 14:38

Σεμινάρια από την Omikron Electronics

Από την Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τα σεμινάρια που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της…

Δελτίο τύπου - Omikron Electronics
"Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
ξεκινά από αυτή την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Omikron Electronics στη Μεταμόρφωση, ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων με θέμα "Τεχνολογίες Ηχείων P.A." και θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα έως το τέλος  Μαΐου 2017, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Εισηγήτρια σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων θα είναι η σχεδιάστρια ηχητικών συστημάτων ζωντανών εκδηλώσεων και ηχολήπτρια, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το σεμινάριο αυτό αφορά τη σύνδεση της θεωρίας που εξηγεί τις βασικές αρχές Φυσικής κυματικής & μηχανολογίας που εξέλιξαν την ως τώρα κατασκευή των ηχείων PA με τις πρακτικές προσεγγίσεις που εκμεταλλεύονται τις εκάστοτε δυνατότητες κατά τον ηχητικό σχεδιασμό και χρήση.
Το σεμινάριο αποτελείται από τρία (3) μέρη και είναι δωρεάν. Με δεδομένο όμως τον περιορισμένο αριθμό των θέσεων, θα σας παρακαλούσαμε να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας ΕΔΩ, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας".

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση