Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2024 10:27

AV Music Show 2025 - Early bird booking

Από τη διοργάνωση της έκθεσης AV Music Show 2025 (σύνδεσμος Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.), λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τις early bird booking παροχές πρός όλες τις εταιρίας που θα δεσμεύσουν εκθεσιακό χώρο έως τις 18/10/2024. Δείτε λεπτομέρεις στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί...

Δελτίο Τύπου - AV Music Show 2025
Η Εκθεση AV Music Show 2025 (7 - 9 Μαρτίου 2025, εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου), ‘ανοίγει’ την προσεχή Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. τις πόρτες της, για δέσμευση εκθεσιακών χώρων από τις εταιρίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή ως εκθέτες.

Όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει η διοργάνωση (σύνδεσμος Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.), ως προς τη δέσμευση περιπτέρων, θα ακολουθηθεί αυστηρά η διαδικασία της προκράτησης κατά προτεραιότητα (first come - first served)…

Early bird booking – Δεσμεύστε Νωρίς Εκθεσιακό χώρο και κερδίστε!
Παρά τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές διάθεσης εκθεσιακού χώρου, η διοργάνωση ανακοίνωσε μια ακόμα ειδική προσφορά early bird booking (με έκπτωση 8%) για όλους τους ενδιαφερόμενους που θα δεσμεύσουν εκθεσιακό χώρο έως τις 18/10/2024.

Σημειωτέον, ότι η συνολική στρατηγική προσέγγιση του Συνδέσμου, είναι η όσο το δυνατόν πιο καθολική και μαζική συμμετοχή Εκθετών και αντίστοιχα Επισκεπτών στην AV Music Show 2025 τον επόμενο Μάρτιο και προς αυτή την κατεύθυνση λαμβάνονται και υλοποιούνται όλες οι σχετικές αποφάσεις που αφορούν το εκθεσιακό γεγονός.

Σκοπός μας είναι η πρώτη σύγχρονη έκθεση ‘από τον κλάδο για τον κλάδο’ να στηριχθεί και να αγκαλιαστεί απ’ όλο τον ευρύτερο κλάδο των οπτικοακουστικών, τους φορείς, την πολιτεία κλπ και να ενισχύσει τη θέση και το ρόλο όλων των εταιριών και των εργαζομένων που εμπλέκονται σε αυτόν τον τόσο απαιτητικό τεχνολογικά και πολυδαίδαλο τομέα, που συμβάλει και στηρίζει ενεργά το ΑΕΠ της χώρας.

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή!
Ολες τις σχετικές πληροφορίες θα τις βρείτε στο πεδίο «Πληροφορίες για ΕΚΘΕΤΕΣ» στο επίσημο site της Εκθεσης (που φιλοξενείται εντός του ιστότοπου του συνδέσμου Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.).

ΥΓ. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά με τα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε. ή με τον γενικό manager της διοργάνωσης, Βασίλη Λαδονικόλα (emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ 6956853214

Επαφή
Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση