Διαφήμιση
Παρασκευή, 24 Μάιος 2024 17:09

Με 3 νέα προϊόντα η 1 SOUND στην InfoComm

Τρία ολοκαίνουργια προϊόντα της 1 SOUND θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της έκθεσης InfoComm (12-14 Ιουνίου 2024, Λας Βέγκας Convention Center).
Αυτά είναι τα εξής:
To Auralis που αποτελεί ένα free downloadable 3D software application. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο ηχητικού σχεδιασμού που επιτρέπει ακριβείς, υψηλής ανάλυσης, έγχρωμες προβλέψεις ήχου για το σχεδιασμό του ηχητικού σας συστήματος σε 3σδιάστατο περιβάλλον. Το Auralis θα είναι επίσημα διαθέσιμο για το κοινό στις 12 Ιουνίου μέσω του ιστότοπου της 1 SOUND.

Level L38
Το Level L38 που επίσης θα κάνει το ντεμπούτο του, αποτελεί ένα full range ηχείο με σχεδιασμό χαμηλού προφίλ και θα είναι το πρώτο προϊόν της σειράς Level. Το L38 μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή οροφή και να εκτείνεται μόλις 8 ίντσες από την επιφάνεια τοποθέτησης, χρησιμοποιώντας hardware που είναι ήδη ενσωματωμένο στην καμπίνα του. Σύμφωνα με την εταιρία, το εν λόγω ηχείο θα έχει εντυπωσιακό ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια, ειδικά σε υψηλότερο εύρος SPL.

Cardioid Monitor CM38
Πρόκειται για ένα νέο high-powered bi-amped καρδιοειδές floor monitor με ιδιαίτερα υψηλή ευκρίνεια και καταλληπτότητα, που ανεβαίνει μόλις 8 ίντσες από το πάτωμα και επιτυγχάνει 130 dB max SPL. Οσοι βρεθείτε στην InfoComm μπορείτε να το ακούσετε στο Demo Room N108 της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα της Αμερικάνικης 1 SOUND, θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision που ανέλαβε πρόσφατα την αντιπροσώπευση της εταιρίας για τη χώρα μας…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση