Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 20:09

Η Roxx με ένα μεγάλο NΕΟ

To CLUSTER S1 αποτέλεσε ένα από τα βασικά highlights της Roxx στη φετινή Prolight+sound 2024. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα High-power, pixel-mappable hybrid strobe / washlight που φιλοξενεί 720 x RGB LED´s & 288 x CW LED´s που υπόσχονται τεράστιο  massive output και φωτεινότητα για κάθε ακροατήριο. Διαθέτει 26 controllable segments σε RGB και strobe lines, Full color mixing, καθώς και ρυθμίσιμα επίπεδα λευκού με υψηλό CRI. Φυσικά πρόκειται για μια IP65 υλοποίηση που προορίζεται για Indoor & Outdoor χρήση. Στον πρακτικό τομέα οι Pre-Link μαγνήτες του επιτρέπουν εύκολη τοποθέτηση και στοίχιση των μονάδων μεταξύ τους, ενώ είναι απολύτως συμβατό όσον αφορά την τοποθέτηση και τη συνέργεια με το μεγαλύτερο CLUSTER S2.

Επίσης καινούργιο το Roxx NEO (όνομα και πράγμα), ένα wash φωτιστικό σώμα με 24 x 40W RGBL LEDs, που υπόσχεται επιδόσεις της τάξεως των 21.000lx @ 5m, απολύτως καλιμπραρισμένο στα 5600K. Διαθέτει ειδικά κατασκευασμένα 10° TIR lens για την μέγιστη δυνατή φωτεινότητα ενός χώρους ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις με ομοιογενές color mixing.
Προαιρετικά μαγνητικά φίλτρα επιτρέπουν τη διαμόρφωση της δέσμης (κυκλική αμιγώς ή ελλειπτική) ενώ με τη χρήση smoked clear filter διασφαλίζονται οι βέλτιστες συνθήκες για τη χρήση κάμερας.

Η μονάδα διαθέτει 4 ελεγχόμενα segments, υποστηρίζει προδιαγραφές αδιαβροχότητας IP65 που επιτρέπουν τη χρήση του σε κάθε περιβάλλον (Indoor & Outdoor χρήση).
Μέσω ενσωματωμένου CRMX transceiver και Bluetooth module για wireless DMX setup το ΝΕΟ ανταποκρίνεται πλήρς στα διεθνή στάνταρ και είναι εφικτός ο πλήρες έλεγχός του μέσω της εφαρμογής ROXX app, ενώ μέσω Integrated Near Field Communication (NFC) είναι εφικτό το addressing και η διεύθυνση των φωτιστικών σωμάτων ασύρματα ακόμα και δίχως να βρίσκονται υπό τάση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Roxx στα μέρη μας, θα σας δώσουν στην Αudio & Vision.

Επαφή
Αudio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση