Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 11:56

30 χρόνια GLP με μεγαλοπρέπεια

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στις προηγούμενες κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις όπως η LDI στο Las Vegas και η ISE στη Βαρκελώνη, η Γερμανική GLP ήρθε φέτος στην Prolight + Sound 2024  για να γιορτάσει με κάθε μεγαλοπρέπεια τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.
Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, η φετινή Prolight + Sound 2024 ήταν ένα από τα πιο σημαντικά shows που έχει συμμετάσχει η GLP στην ιστορία της!

Το νέο JDC2 IP (IP65) hybrid strobe είναι το νέο ‘κόσμημα’ της GLP καθώς είναι μεγαλύτερο και ακόμα πιο φωτεινό από τον αντικαταστάτη του, ενώ διαθέτει και πληθώρα νέων δυνατοτήτων και αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών.
Για να υπογραμμιστεί η σημασία που δίνει η εταιρία στο νέο της φωτιστικό, αυτό παρουσιάστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια στο περίπτερο της εταιρίας εδώ στη Φρανκφούρτη καθώς 40 JDC2 IP βρέθηκαν στο κέντρο ενός σχηματισμού που περιστοιχίστηκε από 120 Impression X5 Compact.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν επίσης τα IP65 X5 IP Maxx, που υποστηρίζουν προβολή και ‘γράφουν’ σε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις. Διαθέτοντας ένα εκτεταμένο ‘πακέτο εφέ’, το Impression X5 IP Maxx διαθέτει απόδοση 24.000 lumen από 37 ισχυρά LED RGBL των 40 W ισχύος έκαστο, με διευρυμένο colour space. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς X5, το X5 IP Maxx είναι εξοπλισμένο με τον χρωματικό αλγόριθμο iQ.Gamut, ο οποίος διασφαλίζει ακριβείς χρωματικές αποχρώσεις.

Οσον αφορά τη σειρά FUSION, σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της εταιρίας είδαμε τα FUSION X-PAR 8Z και  FUSION X-PAR 18Z που ολοκληρώνουν την ‘αδιάβροχη’ οικογένεια των LED PARs της εταιρίας με motorised zoom.

Το FUSION X-PAR 8Z (80W) είναι το πιο compact και ελαφρύ (4.5kg) par της σειράς και είναι ιδανικό για απαιτητικές εφαρμογές με περιορισμένο χώρο. Οσον αφορά το FUSION X-PAR 18Z αυτό υποστηρίζει 180W RGBL LED engine, ενώ το FUSION X-PAR 12Z υποστηρίζει 120W outputs. Μια νέα προσθήκη στη σειρά FUSION της εταιρία είναι το νέο FUSION Exo Hybrid 30.

Επίσης η GLP ανακοίνωσε ότι τα impression S500 Profile HQ και impression S500 Profile HO, θα τεθούν πολύ σύντομα σε παραγωγή, ενώ θα τα ακολουθήσει το impression S500 Wash HQ αργότερα μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Τέλος, σύμφωνα με την εταιρία, το δημοφιλές X4w atom γρήγορα θα εισέλθει στην πλατφόρμα X5 platform, εξ’ ού και τα preview των X5 atom IP head και X5 atom IP PSU6 που παρουσιάστηκαν.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα της GLP στα μέρη μας θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση