Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 11:13

Amulet, το «Φυλακτό» της Portman

Oπως μας εξήγησε o Λούκας στο φιλόξενο booth της Portman, κάπως έτσι γεννήθηκε το νέο φωτιστικό σώμα της εταιρίας, το Amulet, έχοντας ως αποστολή να δημιουργήσει ατελείωτες δομές, ‘πυροδοτώντας’ τη δημιουργικότητα του designer και του φωτιστή ενός show.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό tungsten-emulated main LED sources (portman haloLED) και RGBW strips που φιλοξενούνται σε αρθρωτό περίβλημα και σχήμα, που είναι ιδανικό για τη δημιουργία δομών σε κάθε stage ή εγκατάσταση.
Όπως διαπιστώσαμε, τα Amulet διαθέτουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και η εμφάνισή τους τα κάνει να ξεχωρίζουν τόσο σε επαγγελματικούς, όσο και σε οικιακούς χώρους. Πίσω από τον κομψό σχεδιασμό τους, τα Amulet είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής, όπως LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης και έξυπνα συστήματα ελέγχου, προσφέροντας όχι μόνο εντυπωσιακό φωτισμό, αλλά και μια οικονομικά αποδοτική λύση.

Κάθε Amulet ενσωματώνει 3 Portman haloLED των 40W έκαστο με true tungsten emulation και smooth dimming, 6 RGBE strips και ηλεκτρονικά υψηλής ποιότητας (6 DMX modes, RDM, Art-Net in, δυνατότητα ελέγχου μέσω W-DMX κλπ). Στα ατού τους, το σύστημα ταχείας άρθρωσης που ενσωματώνουν για γρήγορη και ασφαλή συναρμογή (click – click άρθρωση δίχως βίδες) γρήγορο και ασφαλές σύστημα, καθώς και αυτόματη σειρά καναλιών όταν αλλάζει ο προσανατολισμός του φωτιστικού. Σημειωτέον ότι το φωτιστικό ‘γνωρίζει’ πάντα πού βρίσκεται η Πάνω και η Δεξιά πλευρά του.

Τις δυνατότητες του Amulet και των υπόλοιπων φωτιστικών σωμάτων της Portman τις απολαύσαμε σε ένα αποκαλυπτικό demo στο περίπτερο της εταιρίας (δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω)…

Αναλυτικές πληροφορίες ωστόσο, τόσο για το νέο Amulet, όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα της Portman στα μέρη μας, θα σας δώσουν στην εταιρία 369 Audiovisual του Οδυσσέα Κοκκινάκη…

Επαφή
369 Audiovisual

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση