Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 11:01

Η Ayrton ‘’καβάλησε’’ το Kyalami στην Prolight

Το 2015, η AYRTON λάνσαρε το επαναστατικό MAGICDOT, ένα εξαιρετικό και απόλυτα δημιουργικό φωτιστικό που πωλήθηκε κατά χιλιάδες μέσα σε μήνες, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις και βραβεία παγκοσμίως. Εννέα χρόνια αργότερα, η AYRTON ανέπτυξε το KYALAMI, το πρώτο φωτιστικό με πηγή λέιζερ φωσφόρου στη σειρά Creative Solution που βασίζεται στο MAGICDOT concept της εταιρίας. Το KYALAMI διαθέτει μοναδικό μινιμαλιστικό κυλινδρικό σχεδιασμό και compact διαστάσεις (σε μόλις 265 mm φιλοξενούνται η μονάδα λέιζερ 100 W με σύστημα ψύξης και τα οπτικά του φωτιστικού), που επιτρέπει την εγκατάσταση πολλαπλών φωτιστικών σε απόσταση λίγων μόνο εκατοστών μεταξύ τους. Το KYALAMI ενσωματώνει πηγή λέιζερ επόμενης γενιάς χωρίς κηλίδες, σχεδιασμένη για την απόδοση λευκού σημείου D65 που σύμφωνα με την εταιρία επιτρέπει ιδανική αναπαραγωγή χρωμάτων και γωνία δέσμης 1 μοίρας, παρέχοντας 400.000 lux at 10m.

Το Nando 502 Wash που ειδικεύται στο stage lighting και σε indoor & outdoor εφαρμογές, ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Ισπανού πιλότου Fernando Alonso και ως προς το αριθμητικό σκέλος του πήρε το όνομά του από την ισχύ εξόδου του (σχεδόν 500 watt) ενώ ο αριθμός "2", υποδεικνύει ότι πρόκειται για τη δεύτερη έκδοση της αρχικής σειράς Nandobeam. Είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του καθώς έχει μειωμένο βάρος κατά 20%. Είναι εξοπλισμένο με 12 πηγές LED 40 watt έκαστη και ένα πατενταρισμένο οπτικό σύστημα που αποτελείται από μια μοναδική ομάδα 210 mm cluster σε PMMA.

Γενικώς, τα φωτιστικά της εταιρίας που φιλοξενήθηκαν στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης ήταν τα Kyalami, Nando 502 Wash, Rivale Profile, Cobra, Cobra², Wildsun K9 Wash & Argo 6 FX.
Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, εδώ στο booth της AYRTON είδαμε (σε επαναλαμβανόμενα time schedules) ένα από κατά καλύτερα φωτιστικά live shows της έκθεσης

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Immex…

Επαφή
Immex


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση