Διαφήμιση
Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2023 16:32

Εντυπωσιακός απολογισμός για την RCF Arena

Η RCF Arena φιλοξένησε φέτος το καλοκαίρι, μια σειρά από κορυφαίες συναυλίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και ιταλικής μουσικής σκηνής.
Ολες οι εκδηλώσεις υποστηρίχθηκαν από τη νέα premium line array σειρά GTX της TT+ Audio, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν τόσο ως κύριο σύστημα, όσο και ως delay tower συστήματα στο χώρο της RCF Arena. Η καλοκαιρινή συναυλιακή σεζόν ξεκίνησε με τον Ιταλό bluesman Zucchero να πραγματοποιεί δύο συναυλίες με 40.000 καθήμενους θεατές κάθα μια, ενώ λίγες μέρες αργότερα, το ειδικού σκοπού event, Italia Loves Romagna συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή Emilia-Romagna νωρίτερα εκείνο τον μήνα. Με κύρια χορηγία από την RCF και άλλες επώνυμες εταιρίες, το 100% των πωλήσεων εισιτηρίων διατέθηκε φιλανθρωπικά για τον σκοπό αυτό.
Στη σύνθεση των εν λόγω εκδηλώσεων συμμετείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μουσικής, όπως οι Laura Pausini, Salmo, Elodie, Gianni Morandi, Blanco, Elisa, Emma, Giorgia, Luciano Ligabue, Zucchero, Madame, Fiorella Mannoia, Negramaro, Max Pezzali, Tananai, Andrea. Bocelli, και το δίδυμο Irama & Rkomi.

H RCF Arena φιλοξένησε πολλές ακόμα μεγάλες συναυλίες όλο το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων της συναυλίας του Harry Styles που συγκέντρωσε 100.000 θαυμαστές του, ενώ 80.000 θεατές παραβρέθηκαν στον Pinguini Tattici Nucleari και την εκδήλωση La Festa με τους Daniele Silvestri, Manuel Agnelli και τον κωμικό Giuseppe Giacobazzi.

Η RCF παρείχε συνολικά 410 καμπίνες ηχείων υψηλής τεχνολογίας και πιστότητας, από το κορυφαίο brand TT+ Audio, με τη νέα line array σειρά GTX και τα διπλά υπογούφερ GTS των 19 ιντσών. Το setup  αποτελούνταν από ένα κύριο σύστημα εκατέρωθεν της σκηνής, με τέσσερις συστοιχίες να καλύπτουν το μπροστινό μέρος και άλλα 10 συστήματα κατανεμημένα σε πύργους delay tower, ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή κάλυψη του venue συνολικών διαστάσεων 85.000 τ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτόνομο brand TT+ Audio, αλλά και για τα προϊόντα της RCF στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση