Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2023 22:23

Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε: Γενική συνέλευση & Εκλογές

Από το Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου – ανακοίνωση προς τα μέλη του, τα οποία και καλεί βάσει του κατασταστικού, σε Γενική Συνέλευση και εκλογές νέου Δ.Σ. στις 16-10-2023…

Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε – Ανακοίνωση
"Αξιότιμοι Συνάδερφοι μέλη του Συνδέσμου, μετά από την Τακτική Συνέλευση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 25-9-2023 σας ενημερώνουμε για την απόφαση διεξαγωγής της Γενικής συνέλευσης των μελών μας και Εκλογές νέου Δ.Σ βάσει του καταστατικού, στις 16-10-2023 στις 3.00 μμ. μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στο zoom.
  • H συμμετοχή όλων είναι υποχρεωτική και προσδίδει κύρος και δύναμη στο σύνδεσμο για να υπάρχει συνέχεια και πρόοδος στις ενέργειες για καλύτερη βιωσιμότητα του κλάδου μας.
  • Όσοι Συνάδελφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τον Νέο διοικητικό Συμβούλιο, παρακαλείσθε να το ανακοινώσετε μέσω e-mail στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την ένδειξη Δήλωση υποψηφιότητας για Νέο Δ.Σ ΣΕΟΣΕΠΕ’’ μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Παρασκευή.
  • Όσοι Συνάδελφοι θέλουν να θέσουν ερωτήματα για την Γενική Συνέλευση παρακαλούνται να τα αποστείλουν στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2023 για να τεθούν υπό συζήτηση.
  • Παρακαλείσθε όσα μέλη έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τις συνδρομές σας, να τις διευθετήσετε, ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες.
  • Η ετήσια συνδρομή για τα τακτικά Μέλη έχει οριστεί εξ αρχής στα 250 ευρώ.
  • Η ετήσια συνδρομή για τα μη τακτικά Μέλη έχει οριστεί εξ αρχής στα 60 ευρώ.

Ο λογαριασμός κατάθεσης του συνδέσμου είναι ο εξής:
EUROBANK [ΣΕΟΣΕΠΕ] IBAN: GR9202600560000010201913793

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε

Με εκτίμηση,
Καριώτης Παντελής [Πρόεδρος Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε] 
Τζιάκος Ιωάννης [Α΄ Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε]"

Επαφή
Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση