Διαφήμιση
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2023 16:08

Η Shure απέκτησε την Wavemark

Η Shure μόλις ανακοίνωσε τη συμφωνία για την εξαγορά της Ab Wavemark Oy, στοχεύοντας έτσι να ενισχύσει τις διαθέσιμες λύσεις λογισμικού που διαθέτει.
Η Ab Wavemark Oy, αποτελεί κορυφαία εταιρία λογισμικού για theater, film, TV, broadcast και εφαρμογές ροής περιεχομένου. Η εξαγορά θα προσθέσει τα προϊόντα της Wavemark στο επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο ήχου της Shure.

«Η απόκτηση της Ab Wavemark Oy θα ενισχύσει περαιτέρω τη δέσμευση της Shure να παρέχει στους επαγγελματίες του ήχου καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν τη ροή εργασίας», ανέφερε σχετικά ο Nick Wood, Senior Director, Wireless Category, στη Shure, για να συμπληρώσει «είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με λύσεις αιχμής που επιτρέπουν δημιουργικές παραγωγές σε μιας σειρά από τομείς και πεδία, όσον αφορά τη μετάδοση και τη δημιουργία περιεχομένου».

Η επικείμενη εξαγορά ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική επένδυση της Shure στο λογισμικό παρέχοντας στους τεχνικούς ήχου τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζονται.
Οι κορυφαίες λύσεις λογισμικού της εταιρίας θα διευρύνουν σημαντικά το οπλοστάσιο της Shure στον τομέα αυτό, καθώς θα τοποθετηθεί δίπλα σε βραβευμένες εφαρμογές στο portfolio της εταιρίας, όπως το Wireless Workbench (WWB) 7.

Μαζί, το WAVETOOL και το WWB θα παρέχουν στους μηχανικούς ήχου ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για τη διαχείριση του RF σήματος και την παρακολούθηση όλων των πηγών ήχου σε μια παραγωγή, από το pre-show planning έως το monitoring και την ακρόαση κατά τη διάρκεια της παράστασης για αψεγάδιαστη ηχητική πιστότητα.

Οσον αφορά το WAVETOOL, πρόκειται για μια audio & listening εφαρμογή παρέχει ολοκληρωμένο monitoring για επαγγελματίες του ήχου. Η έγκαιρη ανίχνευση πιθανών προβλημάτων ήχου μέσω του WAVETOOL, οι βελτιωμένες δυνατότητες επικοινωνίας με όλο το audio team μιας παραγωγής και η συγκέντρωση όλων των λειτουργιών παρακολούθησης, βοηθούν τους επαγγελματίες να παρακολουθούν με σιγουριά ακόμα και τις πλέον απαιτητικές και δύσκολες παραγωγές.

Διευρυμένη συμβατότητα
Σημειωτέον ότι η εν λόγω εφαρμογή είναι συμβατή με τους πιο δημοφιλείς δέκτες RF από πολλούς κατασκευαστές, ενώ οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν αβίαστα έως και 128 κανάλια από μία και μόνο οθόνη.
Ο προσαρμοσμένος αλγόριθμος επισημαίνει αυτόματα τις ελαττωματικές πηγές ήχου, ώστε οι τεχνικοί να μπορούν να εντοπίσουν και να διορθώσουν προβλήματα άμεσα. Οι επαγγελματίες του ήχου βασίζονται στο WAVETOOL για τις πιο απαιτητικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των θεατρικών παραστάσεων του West End και του Broadway, μαζί με ζωντανό ήχο υψηλών απαιτήσεων, ενώ χρησιμοποιείται κατά κόρον και σε τηλεοπτικά ριάλιτι και αθλητικές εκδηλώσεις.

WAVETOOL mobile app
Η εφαρμογή για κινητά WAVETOOL επιτρέπει στους μηχανικούς ήχου να μετακινούνται ελεύθερα στη σκηνή (μεταδίδουν ήχο απευθείας στις συσκευές τους με λειτουργικό iOS), ενώ η λειτουργία chat μεταξύ των front of house και των monitor ηχοληπτών τους επιτρέπει την άμεση επικοινωνία μεταξύ της και την άμεση επίλυση των όποιων προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο.
Το WAVETOOL είναι συμβατό με πολλά συστήματα Shure, συμπεριλαμβανομένων των Axient Digital, ULX-D, SLX-D, Axient Analog και UHF-R.

Το καινοτόμο WTAUTOMIXER V2
Για podcasters, δημιουργούς περιεχομένου και broadcasters, η προσθήκη του WTAUTOMIXER V2 προσφέρει απρόσκοπτες δυνατότητες μίξης ήχου και εξισορροπεί αυτόματα την ένταση σε πολλά μικρόφωνα, ενώ απενεργοποιεί αυτόματα τα μη ενεργά μικρόφωνα.  
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διευρυμένη σουίτα λύσεων λογισμικού της Shure θα βρείτε ΕΔΩ...

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Shure στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE – Ευθυμιάδης...`

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ. 210-654 7730


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση