Διαφήμιση
Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2023 10:27

PLASA Awards for Innovation 2023 – Ολοι οι νικητές

To PLASA Show έκλεισε με επιτυχία τις πόρτες του στο Olympia του Λονδίνου με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν τους νικητές των PLASA Awards for Innovation 2023, που ‘τρέχουν’ σε συνεργασία με το περιοδικό LSi magazine.
Τη φετινή χρονιά, 40 ήταν τα προϊόντα που είχαν θέσει υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία και η 12μελής κριτική επιτροπή (όλοι τους ανεξάρτητοι άνθρωποι του κλάδου με δεδομένο κύρος και τεράστιο background γνώσεων) κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν και να βραβεύσουν τα 8 σημαντικότερα και μεταξύ αυτών να απονείμουν τον τίτλο Gold Award στο κορυφαίο όλων.
Τα 8 προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος με το PLASA Awards for Innovation, ήταν τα εξής:
Astera - PlutoFresnel

Coda Audio - SPACE
Elation - Netron EN6 IP
Funktion One - VX M-BEAM
Martin - MAC Aura XiP
Robe Lighting - Footsie
Robe Lighting - iForte LTX

Οσον αφορά την κορυφαία διάκρισση, το βραβείο Gold Award, αυτό απονεμήθηκε στη Brompton Technology για το Tessera G1 που δείχνει το δρόμο για τα video panels επόμενης γενιάς. Σύμφωνα με τους κριτές, πρόκειται για ένα game-changer πάνελ που θα αλλάξει όλα όσα ξέρουμε για τη χρήση των LED στους τομείς της TV και των film.

Τέλος, εκτός από τα παραπάνω προϊόντα που βραβεύθηκαν, σύμφωνα με τους κριτές ξεχώρισαν ακόμα 6 προϊόντα που είναι τα εξής:
Cameo, PixBar 400 IP Generation 2
,
Innovate Audio, panLab Console
,
Offstage Controls, Protocol Emulator with RDM Net
,
Singularity (UK), Art Net Compliance Tester
,
SpectralBot Djinni & the SpectralBot Platform
,
APT-GB, conn AV


Τέλος, το φετινό Gottelier Award
απονεμήθηκε στον Howard Eaton της εταιρίας Howard Eaton Lighting.

Ο Howard Eaton είναι γνωστός για τις εξατομικευμένες λύσεις του που έχουν φέρει κυριολεκτικά ‘μαγεία’ σε αμέτρητες θεατρικές παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Από το ιπτάμενο αυτοκίνητο του Chitty Chitty Bang Bang, στον πολυέλαιο που συντρίβεται στο The Phantom of the Opera, έως τους στους ιπτάμενους Ολυμπιακούς δακτυλίους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο Howard ανέφερε: «Ευχαριστώ, είμαι μάλλον συγκλονισμένος, δεν το περίμενα Αυτό! Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν και ευχαριστώ την PLASA – είναι μεγάλη τιμή».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της διοργάνωσης

Επαφή
PLASA


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση