Διαφήμιση
Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2023 15:08

Η ETC επέστρεψε στο Olympia London PLASA Show

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία της στην έκθεση PLASA Show στο Λονδίνο…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα παιχνιδιών οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν από κοντά και να εξερευνήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας φωτισμού της ETC ως μέρος μιας σειράς διαδραστικών παιχνιδιών. Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, με μόνο αντίπαλο το χρόνο, και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, οι ειδικοί των προϊόντων της ETC παρουσίασαν μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στο Seminar Theatre 1 - Lighting + Production Theatre:
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου η Senior Product Manager, Sarah Clausen ανέπτυξε την ενότητα "Hog 4 OS v4.0 - Hog's Next Chapter", παρουσιάζοντας την αναμενόμενη επερχόμενη έκδοση Hog 4 OS v4.0, η οποία περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα διαχείρισης χρωμάτων που είναι εμπνευσμένο από τη βραβευμένη μηχανή της κονσόλας Eos.
Την Δευτέρα ο Training Specialist, Graham Parker, παρουσίασε την ενότητα "Workflows, Tools and Tips – A Programmer’s Guide"επιδεικνύοντας πόσο εύκολο και ταυτόχρονα πολύτιμο είναι το να προγραμματίζουμε ένα σύστημα φωτισμού μέσω ενός εικονικού τρισδιάστατου περιβάλλοντoς.
Ακολούθως, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ο Training Program Coordinator, Declan Randall παρουσίασε την ενότητα "A Taste of Johnnie Walker"αναλύοντας ό,τι σχετίζεται με την υλοποίηση και την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάσταση ενός καθηλωτικού χώρου αφήγησης ιστοριών σε οκτώ ορόφους του εμβληματικού καταστήματος της σκωτσέζικης μάρκας ουίσκι στο Εδιμβούργο.

Στο περίπτερο B29 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού και του ελέγχου ψυχαγωγίας και να εξερευνήσουν μια σειρά προϊόντων όπως τα τρία νεότερα αυτοματοποιημένα φωτιστικά  της ETC - High End Systems Halcyon, τα φωτιστικά ColorSource V και Source 4WRD Color II καθώς και τις κονσόλες Eos Apex.

Το PLASA Show είναι  η κορυφαία εκδήλωση του Ηνωμένου Βασιλείου για την τεχνολογία ψυχαγωγίας και πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2023 στο Olympia London».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Audio & Vision, επίσημο μεταπωλητή της ETC Connect για την Ελλάδα...

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση