Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Μάιος 2023 00:31

Harmonic Design: Πρεμιέρα για τους ενισχυτές της

Στο booth της Harmonic Design στην Prolight+Sound 2023 εδώ στη Φρανκφούρτη, ο Tim Maier, Manager της εταιρίας, μας ξενάγησε στους νέους ενισχυτές της σειράς QT που έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους.
Πρόκειται για 4κάναλους ενισχυτές (2U φορμά) με ενσωματωμένο DSP και switched-mode τροφοδοτικά, ειδικά βελτιστοποιημένα για μακροπρόθεσμη μέγιστη απόδοση και για βέλτιστη αναπαραγωγή χαμηλών, αλλά και δημιουργία αυθεντικότερου sound image.

Η σειρά περιλαμβάνει δυο μοντέλα, τα QT 8 και QT12, τον οποίο και είδαμε στο booth της εταιρία, αμφότερους με ενσωματωμένο επί της πρόσοψης 3,2 ιντσών LCD display με μπουτόν πλοήγησης στα μενού και θύρα USB. Τα αποθέματα ισχύος του QT 8 ανέρχονται στα 2.000Watt@4Ohm, ενώ του

QT12 ανέρχονται είναι 3.000Watt@4Ohm ανά κανάλι. Αμφότεροι διαθέτουν 4in / 4out και υποστηρίζουν το remote software hd levelZ. Το hd MultiDSP ενσωματώνει IIr και FIR φίλτρα, ενώ ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι και η ευελιξία τους (όταν χρησιμοποιούνται για την οδήγηση διαφορετικών συστημάτων για τις καθημερινές ανάγκες μιας rental εταιρίας) καθώς είναι δυνατή η επαναδιαμόρφωση και το σετάρισμα του DSP μέσω ενός notebook ή power bank δίχως να χρειαστεί να πάρουν ρεύμα και δίχως να συνδεθούν σε δίκτυο.

Φυσικά όπως μας επισήμανε ο Tim, πρόκειται για 100% made in Germany προϊόντα, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Harmonic DesignΟι ενισχυτές βρίσκονταν σε στατική επίδειξη στο booth της εταιρίας, αλλά όποιος ήθελε να τους ακούσει, μπορούσε να το κάνει στον εξωτερικό χώρο ακροάσεων της Live sound arena όπου οδηγούσαν τα συστήματα της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, στις ακροάσεις του εξωτερικού χώρου συμμετείχαν τα συστήματα HybridLineSource systems hd HLS20-TourSys1 και hd HLS24-TourSys2 της Harmonic Design.

Στο booth της εταιρίας είδαμε επίσης τις πολύχρωμες Conventional ηχοστήλες από τις σειρές hd C/ M/ML/PL, ενώ σε άλλο σημείο του περιπτέρου υπήρχαν τοποθετημένα κατά σειρά τα hd 6CXN, hd 8CXN, hd 181, hd MP10N, hd MP12N και βεβαίως το HLS24. Παρόντα και τα κορυφαία sub της σειράς Infra 212 και Infra 218.

Οπως είπαμε στον εξωτερικό χώρο είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τα συστήματα HybridLineSource systems hd HLS20-TourSys1 και hd HLS24-TourSys2 της Harmonic Design.

Ενα αναμφίβολα κορυφαίο άκουσμα (δεν αποτέλεσε έκπληξη για εμάς, καθώς τα εν λόγω συστήματα τα έχουμε ξανακακούσει εδώ στη Φρανκφούρτη σε προηγούμενες εκθέσεις όταν μας είχαν κερδίσει με το concept και τον ήχο τους), ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν ότι ουσιαστικά ακούγαμε μια καμπίνα ανά πλευρά. Και φέτος βεβαίως το ίδιο σετ ήταν ανάμεσα στα πιο αξιόλογα συστήματα που ακούσαμε εδώ την έκθεση, γεγονός που αποδεικνύει ότι η HD είναι μια εταιρία με δική της οντότητα, φιλοσοφία και κορυφαία απόδοση που συνδυάζεται με ευελιξία και λίγα κουτιά.
Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Harmonic Design στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην εταιρία Audio S του Ηλία Σιάτρα…

Επαφή
Audio-S co.
Tell:2310311296 & 6972097088
Ειρήνης 3 Πυλαία, 55535
Θεσσαλονίκη

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση