Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Μάιος 2023 14:21

Robe “All Environments” show

Στο τεράστιο και ειδικά διαμορφωμένο booth της εδώ στην Prolight+sound 2023 στο Hall 12.1 που πάντα έσφυζε από κόσμο, η Robe παρουσίασε τα νέα της προϊόντα όχι μόνο στατικά, αλλά και μέσω ενός επίκαιρου φωτιστικού show (5 φορές ανά ημέρα) με θέμα τη σημασία στο σεβασμό του πλανήτη, στην παρουσίαση του φινάλε της τριλογίας της ζωντανής παράστασης «All Environments».

Για τη δημιουργία του show χρησιμοποιήθηκαν 350 προϊόντα της Robe από την πλέον πρόσφατη σειρά της εταιρίας iSeries με τις IP προδιαγραφές, καθώς και 3 performers.
Να σημειώσουμε ότι το “All Environments” παρουσιάστηκε σ’ ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον που θύμιζε ένα 270-degree theatre / arena style format, το οποίο είχε επιμεληθεί το team της Robe.

Οπως είπαμε, πρωταγωνιστές στο “All Environments” show της εταιρίας ήταν οι κινούμενες κεφαλές της νέας αδιάβροχης σειράς iSeries της Robe και συγκεκριμένα τα iFORTE, iESPRITE, iPAINTE, iTetra2, iSpiider (αυτά ήταν εντελώς βυθισμένα στη δεξαμενή νερού που υπήρχε για τις ανάγκες του show), iBeam350 και TetraX, τα T11 Profile, PC και Fresnel και τα TX1 PosiProfiles, μαζί με τρία RoboSpot systems και τα T1 FollowSpot fixtures.

Η Robe παρουσίασε επίσης το IP65-rated FOOTSIE fixture που θυμίζει τα παραδοσιακά ‘footlights’.
Οσον αφορά το “All Environments” show αυτό διέθετε περισσότερα από 2,500 cues μέσω 61 DMX universes και όπως είδαμε, ήταν προγραμματισμένο να τρέχει μέσω μιας κονσόλας Avolites D9.

Ο  CEO της Robe Josef Valchar δήλωσε ότι “η Prolight αποτελεί πάντα ένα κορυφαίο show για εμάς και η φετινή έκθεση δεν αποτελεί εξαίρεση”. Σημειωτέον ότι η εταιρία είχε και δυο demo room, ένα για το κοινό, κι ένα πιο prive για τους συνεργάτες και αντιπροσώπους της.
Τέλος, στο booth της εταιρίας, το τελευταίο 2ωρο κάθε ημέρας, από εκθεσιακός χώρος μεταβαλλόταν σε ένα τεράστιο meeting hub όπου πραγματοποιούνταν ένα κανονικό party που τηρούσε τις αρχές της Τσέχικης φιλοξενίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Robe θα σας δώσουν στην εταιρία Mega Sound…

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση