Διαφήμιση
Δευτέρα, 01 Μάιος 2023 19:49

Ντεμπούτο για την L Series της L-Acoustics

Η νέα σειρά L Series της L-Acoustics πραγματοποίησε το επίσημο εκθεσιακό ντεμπούτο της εδώ στην Φρανκφούρτη στο booth της L-Acoustics στο Hall 11.0, μερικές ημέρες μετά την πρώτη παρουσίαση του συστήματος στο Hollywood Bowl του Λος Αντζελες.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η L-Acoustics, η σειρά L είναι μια πρωτοποριακή ιδέα αναφορικά με τον συναυλιακό ήχο, μια ιδέα που πραγματοποιήθηκε μέσα από το συνεχές R&D των 30 τελευταίων ετών και την μοντελοποίηση λογισμικού, την εξέλιξη στην τεχνολογία των ηχείων και τα ηλεκτρονικά.

Η σειρά L, τιμά και με το παραπάνω τη Long throw αρχή της χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της εταιρίας που φέρει την ονομασία PULS (Progressive Ultra-Dense Line Source).
Η L Series περιλαμβάνει δυο μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν είτε από κοινού, είτε ανεξάρτητα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε event.
Συγκεκριμένα η σειρά L αποτελείται από το L2 που τοποθετείται στο επάνω τμήμα του array και το L2D κάτω.
Ενα L2 ή L2D αντιστοιχεί με 4 καμπίνες K2, σ’ ένα format που είναι κατά 46% μικρότερο και 40% ελαφρύτερο.

Οπως αναφέρει ο κατασκευαστής, ανάμεσα στο ηχητικά πλεονεκτήματα της L Series περιλαμβάνεται και το κορυφαίο (industry-leading) SPL για το μέγεθος και το φορμά της καμπίνας, η απαράμιλλη κάλυψη και ενέργεια στην περιοχή του κοινού και η βελτιωμένη απόρριψη παντού αλλού. Επιπλέον, χάρι στο μικρότερο φορμά της, η σειρά L έχει μικρότερο και ελαφρύτερο αποτύπωμα κατά τη μεταφορά αλλά και την εγκατάσταση του εξοπλισμού.
Δρόμοι, μεγάφωνα, τεχνολογίες και ρεκόρ!

Κάθε καμπίνα της νέας σειράς L περιλαμβάνει οκτώ 3ιντσα high-frequency drivers και οκτώ 10ιντσα low-frequency drivers, που συμπληρώνονται από τέσσερα πλευρικά τοποθετημένα 12-ιντσα γούφερ με μπροστινές και πίσω εξόδους εκτόνωσης για αποτελεσματική ευρυζωνική κάλυψη υψηλής ακρίβειας με επιλογή καρδιοειδών ή υπερκαρδιοειδών patterns.

Η L Series ενσωματώνει την επίσης πατενταρισμένη τεχνολογία Panflex της L-Acoustics technology, μέσω της οποίας οι sound designers έχουν γρήγορη πρόσβαση όσον αφορά την επιλογή ενός εκ των τεσάρων horizontal directivity patterns μεταξύ: 70° ή 110° symmetrical ή 90° asymmetrical σε κάθε πλευρά.
Κάθε L2 element περιλαμβάνει 4 Panflex modules, ενώ κάθε καμπίνα L2D περιλαμβάνει δυο Panflex modules στα top elements και δυο L-Fins με διασπορά που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάλυψης, από 110° έως 140° στα bottom elements. 

Η L Series έχει ιδιαίτερα σημαντικό αντίκτυπο και στο περιβάλλον, καθώς για την υλοποίησή της υπήρξε σημαντική ‘οικονομία’ υλικών καθώς χρησιμοποιήθηκε κατά 56% λιγότερο χρώμα, 30% λιγότερο ξύλο και κατά 60% λιγότερο μέταλο.

O νέος 16κάναλος LA7.16
Η νέα L Series οδηγείται από τον επίσης νέο LA7.16 high-resolution touring amplified controller, ο οποίος υποστηρίζει τα L2 και L2D με 16 κανάλια high-power amplification και processing.
Επίσης, ο LA7.16 έρχεται με ένα νέο LA-RAK III touring rack που προσφέρει συνολικά 48 κανάλια ενίσχυσης μέσω ενός Milan AVB-ready πακέτου συνολικής ισχύος 60,000 watts σε χώρο μόλις 9U.

Περισσότερες πληροφορίες για νέα σειρά L Series και τον 16 κανάλο LA7.16 θα σας δώσουν στην Omikron Electronics που ως γνωστόν αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της L-Acoustics στη χώρα μας…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση