Διαφήμιση
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2023 23:45

H ISE των ρεκόρ στη Βαρκελώνη!

Από τους διοργανωτές της ISE λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη φετινή έκθεση ISE 2023 στη Βαρκελώνη που μόλις έκλεισε της πόρτες της...

ISE 2023 - Ενημερωτικό δελτίο τύπου
"Επιστρέφοντας στο κανονικό χρονοδιάγραμμα Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου στο AV ημερολόγιο, η ISE 2023 είχε 58.107 μοναδικούς επισκέπτες από 155 χώρες του κόσμου, ενώ αντίστοιχα σε επίπεδα ρεκόρ κυμάνθηκε και η πληρότητα στα ξενοδοχεία και στους χώρους εστίασης και διασκέδασης της πόλης. Παράλληλα, οι εκθέτες ανέφεραν ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα στα περίπτερά τους, ενώ ο εκθεσιακός χώρος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ όσον αφορά τα τετραγωνικά μέτρα που χρησιμοποιήθηκαν.

Ο Mike Blackman, Διευθύνων Σύμβουλος της Integrated Systems Events, σχολίασε: «Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα και είναι πολύ ευχάριστο για εμάς το γεγονός ότι προσφέραμε μια εξαιρετική παράσταση για τον κλάδο μας και την υπέροχη πόλη της Βαρκελώνης. Είχαμε πρωτοφανή επίπεδα επισκεπτών στη φετινή έκθεση, καθώς και ιδιαίτερα εμπνευσμένο περιεχόμενο. Επίσης είχαμε πολύ σημαντικές επισκέψεις από τον Βασιλιά της Ισπανίας την Τρίτη και τον Πρόεδρο της Καταλονίας την Πέμπτη. Αυτή η εβδομάδα στην ISE 2023 επιβεβαίωσε ότι η παγκόσμια AV βιομηχανία και ο κλάδος του Integration επέστρεψε με εξαιρετικά εντυπωσιακό τρόπο».

Η πρώτη μέρα της έκθεσης έδωσε ξεκάθαρο στίγμα όσον αφορά την επισκεψιμότητα, καθώς ο αριθός των επισκεπτών ήταν ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη πρεμιέρα της ISE, ενώ όπως είπαμε ο εκθεσιακός χώρος που κατέλαβαν οι εκθέτες ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη έκθεση, φτάνοντας τα 56.870 τμ και στα 6 Hall της έκθεσης και τα Audio Demo Rooms, όπου σε ένα εξ’ αυτών, ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Jean-Michel Jarre παρουσίασε το τελευταίο του άλμπουμ σε immersive περιβάλλον.

Στο σύνολο της εβδομάδας ο συνολικός αριθμός επισκέψεων ανήλθε στις 133.606 επισκέψεις στον χώρο της έκθεσης.
Από την πλευρά τους οι εκθέτες της ISE έκαναν λόγο για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη ISE…

Πιο συγκεκριένα, η Christine Schyvinck, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Shure δήλωσε: «Βιώσαμε μερικές απίστευτες μέρες στην ISE! Είχαμε πολλές ενδιαφέρουσες συνομιλίες με συνεργάτες και παλιούς φίλους. Είχαμε την τιμή να καλωσορίσουμε το Βασιλιά της Ισπανίας στο περίπτερό μας, ενώ κερδίσαμε το Βραβείο Inavation για την Τεχνολογία Ήχου! Είχαμε μια πολύ επιτυχημένη εβδομάδα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε όλες τις συζητήσεις μας».

Ο Luis Garrido, εκτελεστικός διευθυντής της Alfalite δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε στο ISE 2023. Η έκθεση ενίσχυσε τις στρατηγικές συμφωνίες της Alfalite με διεθνείς εταίρους και μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας στους συνεργάτες μας και στους νυν αλλά τους μελλοντικούς αντιπροσώπους μας ανά τον κόσμο. Ο Garrido ανέφερε σχετικά με την επίσκεψη της Αυτού Μεγαλειότητας, Βασιλιά Felipe VI, «Είμαστε μια ισπανική εταιρεία και ο μόνος ευρωπαϊκός κατασκευαστής οθονών LED με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οπότε νιώσαμε τιμή από την επίσκεψη του Βασιλιά στο περίπτερο της εταιρείας μας».

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη ήταν η ολοκαίνουργια ζώνη Παραγωγής και Διανομής Περιεχομένου που έκανε το ντεμπούτο της στο Hall 6, ενώ μετά από αυτό το ευοίωνο ξεκίνημα η εν λόγω ζώνη θα είναι ακόμα πιο δυνατή και ενισχυμένη την επόμενη χρονιά.

Οσον αφορά τις ομιλίες και τα keynote speech που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της έκθεσης, ο BK Johannessen της Epic Games τόνισε πώς οι τάσεις της τεχνολογίας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών οδηγούν την οπτικοακουστική καινοτομία σε νέα ύψη δημιουργικότητας.

Ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς αγώνες στη διεθνή ιστιοπλοΐα, το Americas Cup αποτέλεσε το σκηνικό για την κεντρική ομιλία του Stephen Nuttall τη δεύτερη μέρα της έκθεσης σόου. Ως επικεφαλής του τηλεοπτικού σταθμού που μετέδωσε τον ιστιοπλοϊκού αγώνα, αφηγήθηκε την εμπειρία του από πρώτο χέρι για τις μοναδικές τεχνικές προκλήσεις που θέτει ο εν λόγω αγώνας και τα θεαματικά αποτελέσματα όταν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Ο Fran Chuan του InnoQuotient στην κεντρική ομιλία του την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου έθεσε το ερώτημα "Πόσο καινοτόμος είναι η βιομηχανία AV;" παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της Έρευνας Culture of Innovation 2023 της ISE, χρησιμοποιώντας το ‘εργαλείο’ InnoQuotient.

Η ISE επιστρέφει στη Βαρκελώνη του χρόνου, από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου του 2024 και περιμένει να σας υποδεθχεί ξανά όλους!

Επαφή
ISE


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση