Διαφήμιση
Τετάρτη, 04 Μάιος 2022 12:48

Robe: Live Show & νέα προϊόντα

Robe και Live Shows είναι συνώνυμα στις εκθέσεις (ειδικά της Φρανκφούρτης) εδώ και αρκετά χρόνια. Φυσικά η παράδοση συνεχίστηκε και στη φετινή Prolight+Sound 2022 με την Τσέχικη εταιρία να παρουσιάζει τις δυνατότητες των φωτιστικών της υλοποιήσεων μέσω από ένα theatrical style / musical show με την ονομασία “CueTe & The Beast Rocks” που παρουασιαζόνταν όλη μέρα στο booth της εταιρίας και που όπως μας ανέφεραν σχεδιάστηκε ειδικά για την έκθεση της Φρανκφούρτης)

Φυσικά, η Robe παρουασίασε και 5 ολοκαίνουργια προϊόντα που ήταν τα PAINTETM, TetraXTM, iBeam 250TM, Spikie+® και το Anolis CalummaTM.

Παράλληλα μας έδειξε και πέντε νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν το 2021, αλλά λόγω πανδημίας είχαν παρουσιαστεί ‘ψηφιακά’ στους επαγγελματίες. Τώρα ήρθε οι ώρα να τα δούν κι αυτά από κοντά όσοι ανέβηκαν Φρανκφούρτη. Πρόκειται για τα FORTETM, CUETETM, LEDBeam 350TM, T2 και T11.

Ωστόσο, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του νέου ROBE lighting show truck, με τα προιόντα αναρτημένα στην πλατφόρμα και ειδικά διαμορφωμένη lounge οροφή για τους επισκέπτες…

Εξίσου σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η καθημερινή ‘Get-Together Hour’ της Robe ήταν αφιερωμένη στην Ουκρανία “ως μια συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης για τους Ουκρανούς που μάχονται για τη χώρα τους αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Robe συμπληρώνοντας πως “αυτή είναι η στιγμή να εστιάσουμε στη δύναμη, τους δεσμούς και την καλή ενέργεια των ανθρώπινων συνδέσεων και τα πλεονεκτήματα που μπορούν να φέρουν στον κόσμο η μακροπρόθεσμη δημοκρατία, η ειρήνη και η ανεξαρτησία”. Ας μην ξεχνάμε ότι η Robe είναι Τσέχικη εταιρία

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Robe θα σας δώσουν στη Mega Sound…

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση